Cazare

Vila Themis – Calimanesti

Publicat: 21 ian. 2013
9

Vila Themis este situata in statiunea Calimanesti-Caciulata intr-un cadru pitoresc, oferind un confort deosebit si o intimitate aparte. Aici va puteti bucura de panorama asupra muntilor Cozia si de linistea padurii din apropiere.

Vila Themis se afla situata in statiunea Calimanesti, fiind complet renovata in anul 2006 si este proprietatea baroului Dolj, clasificata la 3 stele, cu urmatoarea structura de cazare: 3 camere single, 8 camere duble, 1 camera cu 3 locuri pentru o persoana, 1 camera cu 4 locuri (pat dublu + 2 paturi de 1 persoana). Vila dispune de sala de conferinte pentru 30 de locuri, bucatarie utilata complet, un foisor cu gratar cu acces pentru turisti cazati. Camerele sunt cu grup sanitar propriu, TV prin cablu, frigider in fiecare camera, acces la internet wireless.

Ca oaspete al Vilei Themis, va veti bucura de liniste si relaxare datorita decorului, atmosferei si facilitatilor oferite: bucatarie complet utilata unde turistii isi pot pregati singuri mancarea, terasa si gratar in aer liber, sala de conferinte si recreere, bar, parcare proprie (18 locuri din care 17 sunt acoperite), paza. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0350.807.944, 0740.014.858
Adresa: Calimanesti, Caciulata

Adauga un comentariu