Eveniment-Social

Vin felinele. Elibereaza-le pe strazile Iasului intre 8 si 11 octombrie

Publicat: 02 oct. 2015
1

Casa Auto Iasi pregateste unul dintre cele mai revelatoare evenimente de test-drive din aceasta toamna. Pentru prima data la Iasi, modelele Jaguar XE se lasa conduse pe strazile orasului intre 8 si 11 octombrie de iesenii pasionati de aventura, de tehnologie si performanta pe patru roti. Inscrierile se fac incepand de luni, 5 octombrie, iar experienta se anunta a fi una cu adevarat extraordinara.

Jaguar XE este, cu siguranta, o mandrie pentru gama, modelul fiind asezat la loc de cinste in segmentul sau: constructia usoara si avansata din aluminiu, linia aerodinamica a caroseriei si manevrabilitatea extraordinara amintesc pe buna dreptate de gratia unei feline si redefinesc conceptul de sedan sport. Perfectiunea modelului este completata de eficienta care il descrie, masina devenind alegerea fireasca atat pentru deplasarile de zi cu zi, cat si pentru iesirile aventuroase in afara orasului.

Experienta remarcabila a marcii Jaguar in constructia structurilor din aluminiu (Jaguar XE este singurul model din segmentul sau care utilizeaza o structura monococa, realizata preponderent din acest material) asigura rezultate exceptionale in ceea ce priveste consumul de carburant si emisiile de dioxid de carbon: datorita noilor motorizari diesel Ingenium, modelul XE inregistreaza valori de 3.8l/100 km si 99g/km. Din punctul de vedere al cumparatorului, Jaguar inregistreaza cel mai mic cost total de intretinere al unui model din portofoliu, dar si cel mai redus nivel al emisiilor inregistrate de un model Jaguar pana in prezent.
Pretul modelului XE porneste de la 31.900 EUR fara TVA, iar in premiera pentru un model Jaguar, oferta de pret include 3 ani de service gratuit si 5 ani de garantie integrala.

Intre 8 si 11 octombrie, iesenii pasionati de experiente auto cu totul speciale au ocazia de a testa Jaguar XE si de a afla, prin cea mai concludenta experienta personala – cea de sofer, motivele pentru care noul XE a fost declarat cel mai eficient sedan sport pe care l-a realizat vreodata Jaguar. Inscrierile la test-drive sunt declarate deschise la datele de contact de mai jos, iar senzatiile promise…fara egal.

Mai multe detalii, AICI.

Adauga un comentariu