Actualitate

Vinerea neagra ascunde cateva secrete! Asa trebuie sa procedezi pentru a pune mana pe cele mai tari reduceri!

Publicat: 19 nov. 2015
1

@ Batalia pentru reduceri a inceput @ Zeci de magazine si sute de site-uri au pregatit mii de produse pentru vinerea neagra @ Acum, iesenii pot pune mana pe obiectele dorite la un pret bun @

Una dintre cele mai asteptate zile din an, Vinerea Neagra, a sosit, iar mii de oameni iau cu asalt magazinele din orase si cele online. Cei care si-au dorit un telefon sau un laptop de ultima generatie le pot achizitiona la un pret extrem de mic. Dupa cum se stie de cativa ani, in vinerea neagra preturile a mii de produse sunt reduse chiar si cu 80-90 la suta.

 „Am pregatit magazinul pentru astazi, avem in stocuri sute de produse la care am aplicat reduceri substantiale. Unele dintre aceste produse, fie ca vorbim despre dispozitivele mobile, fie ca vorbim despre electrocasnice, sunt reduse chiar si cu 90 la suta. Asteptam sute de clienti, atat in magazinele din oras, cat si in mediul online si speram ca toti cei care vor sa cumpere un anumit produs sa il gaseasca la un pret bun”, a declarat Maria, angajata a unui lant de magazine online. Asadar, astazi puteti pune mana pe produsele mult dorite la preturi accesibile, insa, cu toate acestea, trebuie sa fiti foarte atenti la anumite aspecte.

Ofertele de nerefuzat pot ascunde capcane

Ca de fiecare data, o oferta de nerefuzat poate ascunde capcane. Magazinele online sunt cele mai accesate in aceasta perioada si totodata ele pot provoca neplaceri clientilor. Iesenii care prefera cumparaturile virtuale trebuie sa urmareasca atent cat de „adevarat” este acel site. Exista cateva aspecte care pot face diferenta intre o achizite buna si un adevarat calvar. „As recomanda celor care vor sa faca cumparaturi online in aceasta perioada, sa se asigure ca magazinul online are „vechime”. Ar trebui sa urmareasca daca acel magazin are activitate si clienti multumiti. Cred ca ar fi mai simplu pentru cumparatori sa urmareasca magazinele renumite, asa neplacerile nu cred ca ar aparea”, completeaza angajata. Multe magazine au anuntat ca aceasta perioada in care se fac reduceri va fi prelungita, pentru ca toti clientii sa fie multumiti. Cu toate acestea, zvonurile din mediul online spun ca reducerile nu ar mai fi atat de substantiale. Astfel, iesenii care sunt in cautarea unui chilipir trebuie sa urmareasca astazi mai toate magazinele.

Adauga un comentariu