News Flash:

Vinete cu usturoi-marinate

22 Noiembrie 2000
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 5-6 vinete lungi si subtiri, mujdei, otet diluat si fiert (1 pahar otet la 2 pahare de apa), 2 frunze dafin, cateva boabe piper, 1/2 kg ulei.
Preparare: Se spala vinetele, se taie felii groase (2-3 degete). Se presara cu sare, se sterg apoi cu un servet si se prajesc pe ambele parti in ulei. Se ung apoi cu mujdei si se aseaza in borcan una peste alta. Se toarna peste ele otetul fiert cu mirodeniile si racit. Se leaga cu celofan dublu. Dupa 12 zile se pot servi. Sunt delicioase.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019574 (s)

loading...