Remedii naturiste

Vinul de aloe vera previne cancerul. Vezi cum se prepara si cum se administreaza

Publicat: 11 feb. 2015
7

Aloe vera are reputatia unei plante miraculoase, pe seama ei fiind puse numeroase efecte binefacatoare asupra sanatatii. Ea accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul. In plus, planta are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara.

Gelul de aloe vera, prietenul pielii

Fiind un puternic detoxificant, ea previne infectia si dezvoltarea celulelor tumorale. In acest sens se poate folosi vinul de aloe vera preparat astfel:

1. Treceti prin masina de tocat carne un kilogram si jumatate de frunze mari de aloe, in varsta de 3-5 ani (inainte de a se folosi, planta nu se uda vreme de 5 zile). 
2. Se adauga 2,5 kg miere de albine, 3,5 l vin rosu de 14-18 grade. 
3. Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-un borcan de sticla si se pastreaza intr-un loc intunecos si racoros vreme de 5 zile. 

Invata sa-ti prepari o crema cu aloe vera

Mod de administrare
In primele 7 zile se ia cate o lingurita de amestec, de 3 ori pe zi, cu 2 ore inainte de masa. In urmatoarele saptamani, se ia cate o lingura de 3 ori pe zi cu o ora inainte de masa. Durata minima a unei cure este de 2-3 saptamani sau o luna. In primele de zile de tratament, bolnavul capata o pofta de mancare accentuata. Pe durata curei se exclud din alimentatie laptele si ouale. Se consuma cat mai multe fructe si supe de legume.

Alte afectiuni pentru care poate fi utilizat: ulcere, gripa, angina, dureri de cap, boli de dinti, mastoidita, astenie nervoasa, alcoolism, trombanegite, eczeme, astma, scleroza, reumatism. 

Maceratul de aloe vera are efect hepatoprotector si anticancerigen. Vezi cum se prepara

Adauga un comentariu