Vinul sarpelui, tarie pentru cei care tin la bautura

Publicat: 07 mai 2010

Vinul sarpelui este o bautura alcoolica care se imbuteliaza cu un sarpe veninos in interiorul sticlei.

Un astfel de vin s-a produs pentru prima data in Vietnam, pentru ca mai apoi sa se regaseasca si pe piata Asiei sud-estice.

Din sticle mai mari sau mai mici, sarpele nu lipseste, el fiind cel mai important ‘ingredient’ al licorii bahice.

Acest ingredient principal, pe care producatorii nu il recomanda a se consuma deoarece este veninos, se dizolva in alcool.

Sticlele sunt atragator imbuteliate, deoarece trebuie sa atraga vizual clientii. Fie ca esti consumator ocazional sau nu ai treaba cu bautura, cu siguranta vei fi tentat sa iti faci o astfel de achizitie pentru colectia personala.

Trebuie sa recunoastem ca este destul de impresionant si chiar daca sarpele nu mai are viata in el, in mod sigur nu vei fi tentat sa pui sticla la gura.

A se observa ca in sticle, pe langa serpi, s-au adaugat si cate una bucata scorpioni, probabil pentru o anumita aroma sau pentru design.

sursa&foto: apropo.ro



loading...

Adauga un comentariu