Titlurile zilei

Viol urmat de crimă, vineri noapte la laşi! Poliţiştii au fost în alertă, iar audierile s-au terminat spre dimineaţă Exclusiv!

Publicat: 08 aug. 2020
Viol urmat de crimă azi noapte laşi
Viol urmat de crimă azi noapte laşi

Viol urmat de crimă azi noapte la laşi. Momente cumplite în localitatea Ţibăneşti din Iaşi unde o bătrână de 80 de ani a fost violată şi mai apoi ucisă.

Viol urmat de crimă azi noapte la laşi

UPDATE: Din informaţiile pe care le deţin reporterii BZI, se pare că femeia a fost găsită lângă un rău de către nepotul ei. Ea avea gâtul tăiat, iar lângă cadavru s-a găsit un cuţit.

Principalul suspect este un vecin de-al femeii, în vârstă de 57 de ani. Se pare că în trecut bătrâna a avut ceva conflicte cu acesta, în sensul că a depus o plângere pentru furt pe numele acestuia. Suspectul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi.

Noapte albă pentru poliţiştii ieşeni care au fost solicitaţi să intervină pentru a face lumină într-un caz greu de digerat. O bătrână de 80 de ani domiciliată în localitatea Griești din comună Ţibăneşti a fost violată şi ucisă în cursul nopţii de 7 august 2020. Poliţiştii prezenţi la faţa locului au deschis o anchetă şi au întocmit un cerc de suspecţi. Momentan, în cursul nopţii trecute au fost audiate mai multe persoane suspecte. Suspectul principal este un bărbat în vârstă de 57 de ani.

 

vom reveni cu detalii

Poliţiştii au căutat ore întregi după un apel care anunţa că o femeie a fost violată

O femeie a fost violată de un bărbat care s-a întors recent din Austria. În cursul nopţii de 28 iunie 2020, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa faptul că în localitatea Cozia din Răducăneni, o femeie a fsot agresata fizic şi violată. Polițistii au căutat ore intregi victima. Femeia agresată, în vârstă de 35 de ani susţine că a fost violată de un bărbat în vârstă de 45 de ani

Femeia a fost agresată şi violată de către un bărbat recent întors din Austria

Conform declaraţiilor victimei, bărbatul ar fi agresat şi violat femeia în varst de 35 de ani. Incidentul s-a petrecut la o fermă din localitatea Cozia, comua Răducăneni din Iaşi. Bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a întors recent din Austria şi are antecedente penale.

” În cursul nopţii de 28 iunie spre 29 iunie 2020, s-a înregistrat un apel la numărul unic de urgenţă 112. O tânără de 35 de ani din localitatea Cozia din Răducăneni declară că a fost agresata fizic şi violată de către un bărbat în vârstă de 45 de ani întors recent din Austria. Bărbatul este cunoscut că având antecedente penale anterioare. Femeia declară că se afla la o fermă a acestui domn şi că nu mai are baterie la telefon. S-au mobilizat echipe mixte de poliţie, pompieri şi un echipaj de prima ajutor cu paramedici. După aproximativ 3 ore, s-a identificat agresorul şi victimă care a refuzat îngrijirile medicale pe propria răspundere. Rămâne ca poliţia să ancheteze cazul.” a declarat prof. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU – SMURD Iaşi.

”Politistii din Răducăneni au identificat şi reţinut un bărbat suspect pentru infracţiunea de viol. Bărbatul a fost depistat la 1.5 kilometri distanţă de stana în care locuia. Victima a fost depistata după câteva ore de căutări. Ancheta este în plină desfăşurare pentru a se stabili situaţia de caz. Căutările au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor de frontieră care au fost dotaţi cu aparate de termoviziune, a jandarmilor, reprezentatilro ISU şi al voluntarilor.” au afirma reprezentanţii IPJ Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu