Local

Violator din Iasi, condamnat la ani grei de inchisoare, prins de politie tocmai in Piatra Neamt

Publicat: 11 iun. 2014
1

Un barbat din Iasi, condamnat la inchisoare pentru comiterea infractiunii de viol si dat in urmarire nationala, a fost prins de oamenii legii, in urma unei colaborari dintre politistii ieseni de la Biroul Urmariri si colegii lor de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Citeste si Victorie pentru un pedofil periculos! Judecatorii i-au sters doi ani de inchisoare!

Mai precis, Gheorghita P., de 38 de ani, din comuna ieseana Costesti, a fost depistat si retinut pe raza localitatii Trifesti, din judetul Neamt. Acesta se sustragea executarii pedepsei de 7 ani si 828 de zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de viol.

Citeste si Povestea socanta a femeii indragostite de un VIOLATOR: Este un barbat bland, bun

Potrivit dosarului in care a fost anchetat, in noaptea de  28 spre august 2012, a fortat o minora de 17 ani, prin folosirea violentei fizice, sa intretina raporturi sexuale. Barbatul fost dus in Penitenciarul Iasi.
Comentarii
  • adevarat? tocmai in Piatra Neamt a fost prins? cum a reusit el sa ajunga la asa o distanta de Iasi? nici nu imi pot imagina! INCREDIBIL!SOCANT!BZI A AVUT DREPTATE.
    Apropo, violatorul nu era angajatul bzi? A ajuns asa departe, incat imi inchipui ca are o scoala speciala…probabil scoala bzi :)) I.D.I.OTILOR!

Adauga un comentariu