Actualitate

Violatorul din scara blocului a fost retinut de politie

Publicat: 20 aug. 2012
1

Un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Hunedoara, acuzat ca ar fi incercat sa violeze mai multe tinere pe care le astepta noaptea la intrarile imobilelor in care locuiau, le lovea si incerca sa le dezbrace cu scopul de a le viola, a fost retinut.

Tanarul este suspectat si de comiterea mai multor furturi, in unele cazuri ajutat de un minor.

„Politistii au stabilit ca, in perioada iulie-august a.c., pe timp de noapte, suspectul se ascundea in apropierea blocurilor unde locuiau victimele (tinere cu varste cuprinse intre 16 si 32 ani) si actiona prin surprindere. In momentul cand acestea deschideau usile scarilor, barbatul le acosta din spate, le lovea si incerca sa le imobilizeze, dupa care incerca sa le dezbrace cu intentia de a intretine raporturi sexuale cu acestea. Suspectul nu a reusit sa isi finalizeze intentia infractionala intrucat tinerele au opus rezistenta, alarmand vecinii”, se arata intr-un comunicat.

Potrivit acestuia, tanarul a reusit sa fure uneia dintre fetele acostate suma de 70 de lei.

Totodata, tanarul este suspectat si de mai multe furturi de si din autoturisme, in cele mai multe cazuri acesta folosind chei potrivite sau dispozitive artizanale pentru a deschide portierele masinilor.

Potrivit politistilor hunedoreni, tanarul din Hunedoara era ajutat, in unele cazuri, de un baiat in varsta de 17 ani. La inceputul lunii august, cei doi au fost surprinsi in timpul unui furt de catre un barbat.

„Cei doi suspecti s-au deplasat intr-o parcare unde, cu ajutorul unui dispozitiv confectionat artizanal, au deschis portierele unui autoturism, au patruns in interior si au sustras o borseta cu documente (certificat de inmatriculare, rovigneta, asigurare) si o legatura de chei auto, dupa care au patruns in interiorul unui alt autoturism parcat in apropiere, din care au sustras certificatul de inmatriculare. Fiind observati de un martor aflat la fereastra unui apartament al blocului, au intrerupt activitatea infractionala si, pentru a-si ascunde faptele, s-au deplasat la adresa prevazuta in documentele sustrase din autoturisme, unde au luat legatura cu proprietarii, spunandu-le ca au gasit actele auto aruncate pe spatiul verde din apropierea parcarii”, se mai arata in comunicat.

Luni, tanarul a fost retinut pe 24 de ore.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu