Cancan

Violeta Bănică încă nu știe ce carieră va alege. Cu toate acestea, fiica Andreei Marin are multe talente și pasiuni

Publicat: 21 feb. 2022
Violeta Bănică carieră
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, este o adolescentă foarte talentată

Violeta Bănică, fica Andreei Marin încă nu s-a hotărât ce carieră va urma, iar alegerea ei s-a putea dovedi destul de grea deoarece are foarte multe pasiuni și talente. Adolescenta ar putea foarte bine să-i calce pe urme celebrului ei tată, deoarece i-a moștenit pasiunea pentru dans, muzică și actorie. În plus, Violeta Bănică este foarte pricepută și la pictură și desen, dar totodată se pricepe foarte bine și să scrie scenarii de film. Oricum, încă este devreme pentru ea și are destul timp să se hotărască ce va face pe viitor.

Andreea Marin a făcut recent noi dezvăluiri despre pasiunile și talentele Violetei, fiica sa din relația cu Ștefan Bănică Jr. Adolescenta a împlinit la finalul anului trecut 14 ani și cu fiecare apariție demonstrează că se transformă într-o domnișoară superbă. Astfel, frumusețea este unul dintre atuurile pe care le-a moștenit de la părinții ei, însă nu duce lipsă nici de talente artistice pe care le-a „furat” de la celebrul ei tată. Cu toate acestea, fiica celor doi are și pasiuni personale, însă, încă nu s-a decis ce va face pe viitor.

Violeta Bănică nu știe ce carieră va alege

Zilele trecute, aflată la un eveniment, Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre fiica ei. Vedeta de televiziune se declară o mamă împlinită, și aceasta deoarece Violeta este pur și simplu un copil model! Fata știe să picteze și să deseneze în diverse tehnici, iar aceasta nu este tot! Se pare că fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. ar putea să-i calce fără probleme pe urme tatălui ei, pentru că dansul, muzica și actoria sunt alte talente de-ale ei.

Ba chiar, prezentatoarea TV spune că Violeta se pricepe foarte bine și să scrie scenarii de film și nu oricum, ci în limba engleză. Cu toate acestea, adolescenta încă nu s-a hotărât din ce va face carieră, dar cu siguranță va avea de unde alege. Iar Andreea Marin promite să o sprijine necondiționat în orice alegere va face.

„Am grijă și îi respect intimitatea. Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta. Pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei. Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea. Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață, eu voi fi alături de ea”, a precizat Andreea Marin.

Cum se înțelege Violeta cu fratele ei mai mare

După cum se știe, Ștefan Bănică Jr are trei copii cu trei femei diferite. Artistul a fost făcut tată pentru prima dată de Camelia Constantinescu, cea care l-a născut pe Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare. Tânărul este foarte talentat și urmează o carieră asemănătoare cu a tatălui său. Bănică Jr a devenit tată pentru a doua oară după ce Andreea Marin a născut-o pe Violeta. Iar cel de-al treilea copil al vedetei este Alexandru, băiatul din mariajul cu Lavinia Pârva.

Chiar dacă toți cei trei frați se înțeleg foarte bine, o relație foarte puternică există între Radu și Violeta, cei doi având și pasiuni comune, cum ar fi muzica și actoria. Cum între ei este o diferență de cinci ani, cei doi se înțeleg de minune și se sprijină reciproc. Adesea, aceștia postează pe rețelele de socializare imagini în care apar împreună la diverse evenimente.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu