Cancan

Violeta, fiica Andreei Marin, apariție neașteptată la un eveniment. Cum arată acum fata „Zânei Surprizelor”

Publicat: 18 mart. 2022
Violeta fiica Andreei Marin
Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adevărată domnișoară

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, a devenit o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, adolescenta moștenind din plin trăsăturile frumoase ale părinților săi. Totodată, fata în vârstă de 14 ani are și ceva din talentul artistic al tatălui ei, cu care chiar a lansat o melodie în vara anului trecut. Recent, fata lui Ștefan Bănică Jr a fost prezentă la evenimentul prilejuit de lansarea cărții mamei sale, cei prezenți remarcând cât de frumoasă s-a făcut Violeta.

Toată lumea știe că Andreea Marin este o femeie de succes dar și o mamă împlinită, ținând cont de rodul iubirii dintre prezentatoarea TV și Ștefan Bănică Jr. Fosta Zână a Surprizelor are o fiică superbă și foarte inteligentă care îi calcă pe urme, dar totodată are și talent artistic. Violeta Bănică este acum o adolescentă în toată regula și are o relație deosebită cu mama ei, dar și cu tatăl ei, și cei doi frați, Radu Ștefan, fiul cel mare la artistului, și Alexandru, mezinul din căsnicia cu Lavinia Pîrva.

Violeta, fiica Andreei Marin, apariție uimitoare

Andreea Marin și-a lansat recent cartea „Nu există «Nu se poate»”, iar evenimentul organizat cu această ocazie a fost unul cu totul deosebit. Cu această ocazie au participat cei mai apropiați și dragi oameni din viața vedetei, dar și alte persoane care au invitate la lansare. Totul s-a petrecut undeva în Pipera, într-o locație amenajată fix pe placul „Zânei Surprizelor„.

Cu această ocazie, fiica lui Ștefan Bănică Jr și a Andreei Marin a atras toate privirile. Violeta Bănică este o adolescentă foarte frumoasă, dar care nu este atrasă de lumea mondenă. Așa se face că de fiecare dată când apare în public, toate privirile sunt ațintite către ea. La evenimentul de lansare a cărții mamei sale, Violeta a purtat un costum de culoare închisă, care i-au scos în evidență tenul alb și ochii de un albastru superb. Cu toate acestea, spre deosebire de alți invitați, Violeta nu a dat interviuri, fiind o prezență discretă.

Andreea Marin și-a lansat cartea

Recent lansata carte a Andreei Marin, „Nu există «Nu se poate»”, cuprinde 41 de interviuri impresionante, cu persoane cunoscute și mai puțin cunoscute în România. În ziua cea mare, alături de vedeta TV au fost partenerul ei de viață, Adrian Brîncoveanu, dar și alte persoane dragi, colegi și oameni cu care vedeta a fost implicată în tot felul de proiecte. Dintre aceștia îi amintim pe Cove, campioană la scrimă Ana-Maria Brânză, realizatoarea TV Iuliana Tudor, juratul MasterChef Joseph Hadad, Mircea Radu, actrița Dana Rogoz, Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

„«Nu există ‘Nu se poate’» îți oferă șansa să descoperi povestea mea, dar și istoriile celor 41 de oameni-poveste, personalități ale căror destine au în centru același îndemn puternic care mi-a ghidat și mie viata și care acum a devenit titlul volumului: nu există nu se poate”, a spus Andreea Marin.

În altă ordine de idei, Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr și a Andreei Marin, s-a transformat într-o frumoasă domnișoară.
Adauga un comentariu