National

Violoncelistul Adrian Naidin, la spital dupa ce a sarit pe geam speriat de mascati

Publicat: 28 sept. 2016
1

Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns la spitalul in aceasta dimineata, dupa ce a cazut de la etajul 1 al locuintei sale. Gestul a fost unul premediat dupa ce s-a trezit cu mascatii la usa.

Adrian Naidin a povestit, pe pagina lui de Facebook, ca s-a trezit cu mascatii in casa, dupa ce i-au spart usa de la intrare …din greseala, sustine artistul.
Vezi si: Perchezitii de amploare. 15 magistrati si 3 executori judecatoresti, ridicati de mascati
“Prieteni, concertul din data de 10 octombrie se amana. Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine. Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj . Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele. Stiu ca spectacolul din data de 10 este aproape vandut , urma sa aflati de planuri viitoare, concertele pe care le pregateam, de CD-urile pe care intentionez sa le lansez si multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunostinta dumneavoastra. Nu as vrea sa ma transform intr-un caz senzational. Voi reveni curand cu stiri despre starea mea de sanatate.” 

Adauga un comentariu