National

Violul din Vaslui: Declaratii uimitoare ale satenilor

Publicat: 22 iul. 2015

O parte dintre locuitorii satului vasluian Valeni, de unde provin cei sapte violatori care au chinuit o fata pana la lesin, sunt de partea agresorilor. Cativa au venit la postul de politie pentru a-si sprijini consatenii, dar si pentru a se rafui cu reprezentantii presei. Ei cred ca presa le-a facut satul de ras si ca violatorii n-au nicio vina.

„Nu-s vinovati. Cine v-a spus? Lumea vorbeste multe. Si dumneavoastra filmati orice porcarie”, a afirmat un consatean a celor sapte tineri acuzati de viol.

Cei sapte suspecti de viol in grup au fost astazi la sediul Politiei Valeni, conform procedurilor controlului judiciar. Li s-au alaturat si cativa localnici, care i-au injurat pe jurnalisti si i-au acuzat ca le fac satul de ras. Oamenii sunt convinsi ca fata nu a fost violata, cu toate ca trei dintre agresori si-au recunoscut fapta. Localnicii au insa propriile definitii ale unui viol.

„Nu-s vinovati baietii. Am si eu urechi si aud ce zice lumea. Asta nu e viol. Viol e cand iei cu japca o fata de pe strada. Baietii astia n-au nicio vina. E o greseala a tineretii. Sa va spun eu cu cati a umblat fata asta? Cand esti violata stai o saptamana sau doua in spital.”, a spus un alt localnic.

Satenii sunt convinsi ca familia fetei vrea bani de la familiile suspectilor si ca intregul scandal ar fi fost pus la cale, pentru foloase materiale. Familia victimei a declarat insa ca i s-au propus 20.000 de lei pentru retragerea plangerii, insa oferta a fost refuzata.loading...

Comentarii
  • Sa avem in vederae ca la Vaslui au avut loc primele cazuri de zoofilie dupa revolutie ,iar daca taranul de vaslui a avut pretentii ca nu a facut nimic chiar daca a fost prins cu bancuta la curul vacii si cu pu,la in ea .

    • Indivizii conceputi la betie,spaima si incest devin cretinizati ca cei sapte aparati de legile emanate de parlamentul Romaniei. Avem si legi normale? Nu,ca alesii se apara pe ei si pe odraslele lor cu mult mai mult de sapte.

Adauga un comentariu