Cancan ultimă oră

Viorel crede că nu are coronavirus deși testul a ieșit pozitiv: „spune că e o făcătăură, că nimic nu e adevărat”

Publicat: 24 iul. 2020

Margherita de la Clejani, declarații noi despre accident. Dani Oțil nu s-a putut abține și a criticat-o dur — Veronica și Viorel Stegaru au fost confirmați ieri cu coronavirus. Vestea a alarmat pe toată lumea, astfel că membrii echipei „Acces Direct” nu au stat pe gânduri și au fost și ei la rândul lor să se testeze. Din fericire, rezultatele acestora au ieșit negative.

Viorel nu crede că are coronavirus, chiar dacă a fost confirmat

În același timp, deși i-a fost spus clar că este purtător de coronavirus, iar rezultatul testului arată asta, Viorel nu crede că are COVID-19. Mirela Vaida a povestit astăzi la „Acces Direct” că Viorel nu crede că este infectat cu COVID-19. Potrivit spuselor frumoasei prezentatoare, soțul Veronicăi susține că virusul nu este altceva decât o făcătură și că nimic nu este adevărat.

„Și tot nu crede (n.r. Viorel), spune că e o făcătăură, că nimic nu e adevărat”, a spus Mirela Vaida despre Viorel în timpul emisiunii.

Viorel și Veronica se află în izolareMirela Vaida a mai povestit că cel mai probabil Viorel nu crede că are coronavirus, fiind în starea de negare. El și soția lui, Veronica, se află acum în izolare și așteaptă ca paturile din spitalele din București să se elibereze pentru a putea fi internați.

„Cele două victime ale acestui coronavirus: Veronica și Viorel Stegaru sunt cei care nu au dorit inițial să accepte, probabil că au fost în faza de negare. Viorel chiar nu are nicio simptomă. Spune că totul este o făcătură, că vrea să vină la emisiune sau să plece acasă. I s-a spus clar că este purtător de acest virus”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Emily Burghelea, reacție dură privind infectările de la Antena 1: „Are mult mai multă lume de acolo coronavirus”

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa și să uite complet de București. Cu toate acestea, Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate, despre care chiar Viorel a vorbit, explicând că tânăra se simte mai bine. O zi mai târziu, aceștia au fost testați pozitiv de coronavirus și se pare că rezultatul a fost pozitiv. Despre situația care a început să se complice a vorbit și Emily Burghelea, fost asistentă TV de la Acces Direct, susținând că mai multe persoane de acolo ar avea coronavirus.

Emily Burghelea, reacție dură privind infectările de la Antena 1: „Are mult mai multă lume de acolo coronavirus”

Emisiunea Acces Direct nu a fost difuzată joi, 23 iulie, ci telespectatorii au putut urmări o ediție de weekend, din cauza faptului că Vulpița și Viorel, invitații permanenți ai emisiunii, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, precum și un reporter și a avut loc o acțiune de dezinfecție în platou și în redacție. Despre această situație a vorbit Mirela Vaida, care a confirmat zvonurile și a explicat că ea nu a contractat virusul și că situația este sub control.

La aflarea veștii, Emily Burghelea a făcut un live pe Instagram în cadrul căruia a avut o reacție dură în ceea ce privește echipa de la Antena 1, pe care a decis să o părăsească din cauza faptului că acolo s-ar petrece lucruri grave. Fosta asistentă TV este de părere că mulți mai mulți oameni din echipă au coronavirus, nu decât trei. Ea a precizat că nu mai urmărește emisiunea, deoarece nu îi face plăcere, având în vedere că experiența nu s-a terminat prea bine, Emiliana chiar fiind dată în judecată de postul TV.

„Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo coronavirus, din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată am auzit. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac.”, a spus Emily Burghelea de la Acces Direct.

Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate. Conform unor surse din televiziunea cu care Vulpița colaborează, aceasta a avut febră și vărsături, la puțin timp după ce a venit de la Blăgești, iar Viorel a avut și el simptome specifice coronavirusului.

Adauga un comentariu