Cancan ultimă oră

Viorel, foc și pară pe Vulpița. Cum și-a făcut apariția tânăra: „Pa. Niciun act. Fetițo, o să vezi tu”

Publicat: 22 mai 2020

Gata, s-a terminat.. șmecheria! Vulpița cea virală a devenit Vulpița cea.. orientală! Veronica și-a mișcat șoldurile în cel mai senzual mod, într-un costum minuscul! Ce reacție a avut Viorel când și-a văzut soția?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Veronica e bună la toate, dar mai ales, la dans. Tânăra din Blăgești a surprins pe toată lumea, după ce a apărut în platou la ”Acces Direct” într-un costum minuscul oriental, căci sânii voluptoși ai Vulpiței, au ieșit imediat în evidență. Ehe, și dacă ar fi toată lumea de acord cu asta, bine ar fi.

Da, da, ne referim la Viorel, care a fost foc și pară pe soția lui! În momentul în care a văzut-o pe Veronica costumată, Viorel nu a mai suportat și a părăsit platoul ”Acces Direct”, însă, nu oricum, ci cu amenințări la adresa Vulpiței.

”Pa. Niciun act. Fetițo, o să vezi tu”, a zis Viorel plin de nervi. Și așa cum vă așteptați, Veronica nu a fost deloc deranjată de faptul că soțul ei a părăsit platoul, dorindu-și să danseze în continuare.

”Ciao, la bella! Ciao”, sunt cuvintele pe care Veronica i le-a adresat lui Viorel, în timp ce-l ușuia cu mâna. ”Nu se dansează”, a zis imediat Viorel. Însă, dorințele bărbatului nu sunt mai presus decât talentul soției, așa că, Vulpița cea virală s-a transfprmat imediat în Vulpița cea.. orientală și i-a înnebunit pe toți cu formele sale.
Comentarii
  • Circ scarbos si gretos regizat de Mirela Vaida, Radu, Doina si Acces Direct. Nici o autoritate nu ia masuri urgent. CNA da amezi nesemnificative care sunt anulate de postul TV a lui Voiculescu.
    Un analfabet si cu curva sunt promovati la Acces Direct. Unul dintre cei mai buni jurnalisti din Romania, Malin Bot, are mai dreptate in tot ce spune: Propaganda cat cuprinde si prostia la rang de arta.

Adauga un comentariu