Cancan ultimă oră

Viorel îşi serbează ziua de naştere. Ce surpriză uriaşă i-a pregătit Vulpiţa, chiar în carantină

Publicat: 08 aug. 2020
Viorel îşi serbează ziua de naştere

Viorel Stegaru, jumătatea masculină a cuplului extrem de mediatizat în ultima jumătate de an, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Soţul Vulpiţei nu va face mare petrecere, întrucât se afla în carantină la domiciliu. Chiar şi aşa, soţia lui a ţinut să anunţe că e ziua lui, printr-o postare pe Instagram.

Soţul Vulpiţei îşi aniversează ziua de naştere! Vor petrece în carantină

Astăzi este ziua de naştere a lui Viorel Stegaru – soţul Vulpiţei. El şi soţia Veronica, cunoscută sub numele de Vulpiţă, vor petrece în carantină, în locuinţa lor din Capitală. Cei doi au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus şi acum sunt izolaţi la domiciliu.

Mai au câteva zile de petrecut acasă şi, cel mai probabil, imediat după vor reveni pe micul ecran. Au destui fani care abia aşteaptă să-i revadă, mărturie stând mesajele pe care le primesc cei doi pe Instagram.

Veronica şi Viorel s-au făcut cunoscuţi prin apariţiile televizate în emisiunea Acces Direct, prezentată de către Mirela Vaida. Cei doi şi-au pus pe tavă relaţia, cu suişuri şi coborâşuri, fapt care, se pare că a prins bine la public.

În această perioadă, emisiunea Acces Direct a fost pusă pe pauză, după ce în echipa care pregăteşte acest format au fost infectate mai multe persoane.

Cine sunt soţii Stegaru

Veronica şi Viorel Stegaru sunt originari din judeţul Vaslui, comună Blăgeşti. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 2 ani.

În ianuarie 2020, într-un interviu realizat pentru ziarul vasluian Vremea nouă, Veronica a declarat că a fost răpită de trei bărbaţi şi violată de unul dintre aceştia, acuzând Poliţia Locală de muşamalizarea incidentului.

Pe 13 ianuarie 2020, soţii Stegaru au fost invitaţi pentru prima dată la emisiunea Acces Direct. De atunci, au continuat să apară pe micile ecrane.

Conform unei estimări făcute de Pagina de media, televiziunea ar fi avut încasări cuprinse între 350,000 şi 400,000 de euro, datorate episoadelor de Acces direct în care a apărut cuplul Stegaru.

Adauga un comentariu