Stiri si curiozitati

Viorel Lis, la pamant! Fostului primar al Capitalei i s-a facut rau la mare!

Publicat: 26 iul. 2018
3

Sanatatea lui Viorel Lis este extrem de subreda in aceste momente! In varsta de 74 de ani, fostul edil al Capitalei se lupta cu afectiuni mari si abia se mai tine pe picioare! De altfel, dupa ce, in urma cu doua luni, barbatul a suferit un atac cerebral, care putea sa ii fie fatal daca nu primea ajutor in timp util de la medici, recent, el a mai acuzat si alte probleme.

La ziua de nastere a  lui Mihai Mitoseru, tinuta intr-un un club de fite din Centrul Vechi, Lis nu a mai fost deloc omul dezinvolt de altadata. Mai mult, a stat retras intr-un colt si nu a scos nici macar un cuvintel.

“Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, a spus Oana Lis pentru WOWbiz.ro!

Viorel Lis este in stare grava! Fostul primar si-a pus capul pe capota masinii

Culmea, la cateva zile de la aceasta dezvaluire, sotii Lis nu au ascultat sfatul medicului si au plecat la…mare! Acolo, alta belea! In loc sa se distreze si sa se bucure de soare, Viorel a fost la un pas sa ajunga din nou, de urgenta, pe mana doctorilor.

Adauga un comentariu