Cancan ultimă oră

Viorel Lis se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei este îngrijit de Oana:”Fără ea cad!”

Publicat: 17 apr. 2021
oana si viorel lis se strang in brate
Viorel Lis se confruntă cu serioase probleme de sănătate

Viorel Lis se confruntă cu serioase probleme de sănătate. În această perioadă, fostul edil al Capitalei se confruntă cu o semipareză, motiv pentru care are nevoie de îngrijire în permanență. Deși nimeni nu le dădea vreo șansă, Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Soția sa este alături în aceste momente.

Viorel Lis se confruntă cu serioase probleme de sănătate

Viorel Lis se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Deși este mai tânără cu peste 30 de ani, Oana Lis a demonstrat că îl iubește pe soțul său. Viorel Lis are probleme de sănătate, iar soția sa este alături de el pentru a-l îngriji. Fostul edil al Capitalei a fost diagnosticat cu semipareză și nu știe ce ar face dacă soția sa nu ar fi alături de el. Acesta a declarat recent că nu se simte bine și că îl dor toate oasele.

De asemenea, fostul primar se deplasează greu, dar blondina este singura persoană care reușește să-i dea putere să meargă mai departe.

”Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!”, a declarat Viorel Lis.

Imediat, blondina l-a completat pe soțul său și a zis că acum a intrat în rolul de asistentă și doctoriță a lui Viorel Lis. Oana l-a lăudat pe soțul său, spunând că nu are de gând să-l abandoneze la greu.

Mai mult, Oana a spus că el a ajutat-o în tinerețe, fiind singurul om care i-a schimbat viața.

”Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”, a spus Oana Lis.

Tatăl Oanei Lis a murit

În urmă cu câteva zile, tatăl Oanei Lis s-a stins din viață, dar cu toate astea, vedeta nu a vărsat nicio lacrimă. Oana a spus că a avut o presimțire cu ceva timp înainte să se întâmple, iar suferințele la care a fost supusă în timpul copilăriei au determinat-o să nu sufere deloc după moartea părintelui său.

Chiar și acum, Oana își aduce aminte de bătăile cumplite pe care le-a încasat de la tatăl ei.

„Deși nu aveam o legătură cu el, acum câteva zile m-am gândit la el și dacă mai trăiește. Dacă a murit. Fratele meu cel mic mai păstra legătura cu el și am aflat de pe anumiți oameni de pe Facebook care m-au sunat. Pentru mine se închide o etapă din viața mea foarte dureroasă ca și copil al lui, rănit, poate să mă judece lumea cum o vrea, dar nu mi-a curs nicio lacrimă. Și nici când eram mică și mă bătea nu îmi curgea nicio lacrimă, pentru că nu voiam să îi dau vreo satisfacție”, a mărturisit Oana Lis.

Totuși, blondina i-a aprins o lumânare părintelui săi și s-a rugat pentru sufletul lui. Oana a dezvăluit că a cerut și o poză cu certificatul de deces.

Adauga un comentariu