Cancan

Viorel Lis și Oana Lis nu par deranjați de diferența de vârstă dintre ei. Cu ce probleme se confruntă fostul edil

Publicat: 21 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorel Lis și Oana Lis nu par deranjați de diferența de vârstă dintre ei. Cu ce probleme se confruntă fostul edil
Fostul primar al Capitalei Viorel Lis și soția sa, Oana, formează un cuplu atipic

Între Viorel Lis și Oana Lis este o diferență mare de vârstă. În 2013, cei doi au fost aproape de divorț, după ce fostul primar ar fi petrecut o seară în compania altei femei. Cu toate acestea, au trecut peste acest impas și sunt împreună chiar și astăzi. Din păcate, Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate, care îl țin mai mult în casă în ultima vreme.

Oana Lis și soțul său s-au căsătorit în 2009 și urmează să fie părinți, deoarece soția lui Viorel Lis dorește să adopte un copil. În ciuda problemelor de sănătate și a vârstei înaintate a fostului edil, Oana declară că îl iubește la fel ca la început și îi este alături la bine și la greu. În prezent, starea de sănătate a lui Viorel Lis este destul de gravă. De foarte mult timp, fostul primar se confruntă cu mari probleme de sănătate. Se pare că acum totul s-a acutizat, căci nu se mai poate deplasa fără ajutor.

Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana”, precizează Viorel Lis.

Viorel Lis și Oana Lis, un cuplu atipic

Viorel Lis și soția sa Oana sunt împreună din 1998. Cu toate acestea, ei s-au cununat civil abia în 2009. Oana Lis a fost cea care a făcut propunerea, fapt pentru care acest cuplu este considerat unul atipic. În 2011, Viorel Lis a cerut-o pe Oana Lis de nevastă într-un magazin de bijuterii, iar la scurt timp s-au căsătorit. Fostul edil este la a treia căsnicie. Deși își doresc foarte mult un copil, cei doi nu pot avea unul pe cale naturală, singura soluție fiind adopția. În acest an, Oana Lis a declarat că a început deja pregătirile pentru a adopta și este pregătită să aibă un copil.

Această idee i-a venit atunci când stătea la o cafea cu o prietenă. Chiar înainte ca procesul de adopție să fie finalizat, o cameră din casa cuplului a fost modificată pentru a găzdui un copil peste 2 ani. Mai mulți ani la rând, Oana și Viorel Lis au apărut în fața publicului costumați în diferite personaje de film. De Halloween, aceștia s-au transformat în Shrek și Fiona sau membri ai celebrei familii Adams.

Viorel Lis Oana Lis
De Halloween, soții Lis s-au transformat în Shrek și Fiona

Viorel Lis are o vârstă înaintată

În 2018, când soțul ei se confrunta cu probleme de sănătate, Oana Lis a fost consilierul psihologic al acestuia. Pentru cotidianul Click.ro, soția fostului edil a recunoscut că s-a gândit deja la momentul în care va rămâne văduvă. Printre altele, Oana Lis a declat că va trece peste acest moment trist și își va reface viața, alături de un alt bărbat.

În urma accidentului vascular pe care l-a suferit, Viorel Lis nu mai poate vorbi atât de mult cum o făcea în tinerețe deoarece obosește repede. Pe atunci, cei doi trăiau doar din pensia lui de fost primar și nu își permiteau să angajeze o asistentă la domiciliu. Din această cauză, Viorel Lis era îngrijit de către soția sa.

Oana Lis a fost surprinsă în repetate rânduri singură, fără partenerul său. În 2017, ea a ieșit cu o prietenă la o terasă de fițe din capitală. După expresia facială, probabil își făcea griji cu privire la starea de sănătate a soțului, deși nu era cu el. Deși a declarat în repetate rânduri că își iubește foarte mult soțul, între cei doi soți apar des discuții aprinse în ceea ce privește călătoriile.

Oana Lis este dornică să călătorească, în timp ce fostul edil preferă să se odihnească stând acasă. Astfel, Viorel Lis nu poate călători cu autobuzul sau cu mașina deoarece are o vârstă înaintată și obosește repede, în timp ce Oana Lis se teme să zboare cu avionul. Din această cauză, celebrul cuplu nu a mai călătorit în străinătate de peste 10 ani.

Adauga un comentariu