Cancan ultimă oră

Viorel Lis, trădat de cei pe care i-a făcut milionari. Fostul edil trăiește o dramă

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Viorel Lis a muncit la viața lui, însă nu prea se vede acest lucru la bătrânețe. Chiar dacă a fost, la un moment dat, chiar primarul general al Capitalei, primește o pensie care spune că i-ar face pe mulți să râdă. Trădat de cei pe care i-a făcut milionari, Viorel Lis se plânge de faptul că nu are deloc cine știe ce avere, așa cum cred unii. Împreună cu soția lui, Oana Lis, trăiește dintr-o pensie care, da, nu este deloc infimă, dar care parcă nu ai vedea-o în mâinile unui fost primar de capitală!

Ce pensie are Viorel Lis

La Antena Stars, Viorel Lis a mărturisit că cea mai mare realizare a sa profesională este scaunul din primăria Bucureștiului. Spune că nu a primit niciodată șpagă și că a fost tot timpul cinstit, chiar a ajutat mulți oameni, care l-au cam uitat la bătrânețe.

„Eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, împreună cu soția. Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine. Am avut un apartament, pe care i l-am dat Oanei. Nu am decât o moștenire de la țară, asta-i toată averea mea”, a spus Viorel Lis.

Fostul edil al Capitalei se luptă acum cu problemele de sănătate, fiind de nenumărate ori la un pas de complicații serioase. Chiar și așa, Viorel Lis continuă să meargă înainte și are grijă de sănătatea lui, departe de luminile reflectoarelor. Dacă odinioară obișnuia să facă turul platourilor de televiziune, momentul când a avut un accident cerebral în 2018 l-a marcat profund.

Adauga un comentariu