Cancan ultimă oră

Viorel nu mai poate de dorul Vulpiței. Ce gest a făcut bărbatul? Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 18 iul. 2020

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct pare să fie pusă pe pauză, pentru moment. Viorel a fost cuprins de disperare după ce Veronica Stegaru și-a luat bagajele și a plecat la Blăgești și se pare că vrea să facă orice pentru a o aduce înapoi. Rău cu rău, dar mai rău e fără rău! Cam aceasta este teoria ce se poate aplica în viața lui Viorel de la Acces Direct. Proaspăt părăsit de Vulpiță și rămas singur în București, acesta nu știe ce să mai facă, pentru a o aduce înapoi pe Veronica.

Plânge și suspină și parcă nu-i vine să creadă că totul a luat sfârșit într-un mod atât de dureros. La Acces Direct, Viorel le arată telespectatorilor că este dispus să facă orice pentru a se împăca cu Vulpița și că, mai mult, a devenit un bărbat extrem de romantic, fix pe placul Veronicăi.

Viorel a dat-o în mintea copiilor și plânge despărțirea cu lacrimi amare

Ei, și dacă nu v-ați convins deja că Viorel chiar își dorește cu disperare ca Veronica să se întoarcă la el, ascultați ce a mai făcut. Soțul părăsit îmbracă un urs de pluș în hainele Vulpiței, pentru a o simți mai aproape…Despre toate aceste lucruri a povestit chiar el, la Acces Direct.

”Îmbrac ursul ei cu bluza ei ca să fie a doua Veronica, pentru că îi simt lipsa. Am zis că dacă ea nu este, măcar ăsta să fie. Stau aici cu albumul nostru, cu ursul, mi-a lăsat și cerceii ei, lănțișorul, am cumpărat și trandafiri, dar lipsește un lucru: Veronica. Am găsit și rochia asta, cred că a uitat-o. O pun lângă ursuleț, să îi simt prezența”, a spus Viorel, la ”Acces Direct”.

”Chiar îmi doresc să vină. Fără ea patul este gol și am încercat să-l umplu cu petale de trandafiri, poate așa vine. Veronica, hai înapoi cât mai curând că vezi ce ți-am pregătit, te iubesc mult”, a mai spus Viorel.

Cât a câștigat Vulpița în urma colaborării cu „Acces Direct”? Care este motivul real al plecării tinerei la Blăgești

Epopeea Vulpița a ajuns la sfârșit. Tânăra nu a mai fost prezentă în platoul emisiunii „Acces Direct” pentru că a fost dată afară. Cine a decis înlăturarea ei și unde este acum Veronica Stegaru?

Veronica s-a întors la Blăgești după 6 luni de „Acces Direct”

După șase luni în care a atras postului de televiziune Antena 1 record de telespectatori, dar și cele mai mari amenzi din istoria televiziunii în România, Vulpița a încetat colaborarea cu emisiunea „Acces Direct”. Tânăra s-a întors la Blăgești, în casa părintească. Cea care ar fi avut un cuvânt greu de spus ar fi fost tocmai prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, care s-ar fi săturat de comportamentul de „divă” al tinerei de la Blăgești.

Chiar în cea mai recentă ediție a emisiunii, Mirela Vaida s-a arătat dezamăgită de atitudinea tinerei, spunând că aceasta continuă să mintă și să-i manipuleze pe cei din jurul ei.

„Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare. Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea!”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii de miercuri.

“Se încheie șase luni din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic. Fă ce vrei, s-a ales praful de tot. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei”, a mai spus Mirela Vaida.

De ce a fost dată afară Vulpița? Câți bani a încasat

„Problemele ar fi început să apară odată cu instalarea cu drepturi depline ale celor doi în emisiunea „Acces Direct”. Pesemne, faptul că erau tratați ca niște vedete i-a făcut pe cei doi să-și reconsidere… talentele. Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.

Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, a mărturisit o sursă de încredere pentru Impact.ro.

Cât despre „salariul” celor doi, surse din interiorul trustului au declarat că Viorel și Vulpița primeau 2.000 de euro lunar, dar și că aveau la dispoziție un apartament, mașină cu șofer și cumpărăturile achitate în avans. Pare-se, cei doi nu cheltuiau mai mult de 100 de euro lunar, ceea ce le permitea să strângă destui bani.

Adauga un comentariu