Cancan ultimă oră

Viorel o acuză pe Vulpița că-l înșală: „Și dacă am pe altcineva ce?”

Publicat: 03 iul. 2020

Scandalul dintre Vulpița și Viorel ia amploare! Viorel o acuză pe Veronică că-l înșală cu un alt bărbat și.. surpriză: Vulpi nu neagă nicio secundă, ba chiar îi râde în nas soțului său.

Viorel o acuză pe Vulpița că-l înșeală

”Doamna Mirela, ia să o întrebați că ea mi-a zis și aseară și azi. Ea are pe altcineva? Deci asta mi-a zis. Să nu mintă, să spună în față dacă are pe altcineva”, a acuzat Viorel.

La cele auzite, Veronica și-a pus un zâmbet parșiv pe față și i-a dat replica soțului său. ”Și dacă am pe altcineva ce? Eu pe ăsta nu vrea să-l mai văd în fața ochilor.”, a zis ea.

Întrebată de Mirela Vaida dacă chiar are pe altcineva, Vupli a zis scurt și la obiect: ”Nu pot să dau explicații”.

Viorel continuă să-și acuze soția, susținând că i se pare că s-a schimbat foarte mult din punct de vedere comportamental. ”Doamna Mirela, se vede comportamentul. Eu nu mai vorbesc cu absolut nimeni de o lună și ceva”.

”Minte, minte, că vorbește”, a sărit imediat Vulpița. ”Tu minți o țară întreagă”, a continuat Viorel.

Viorel Stegaru a părăsit emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Viorel Stegaru a izbucnit, din nou, în direct. Soțul Vulpiței a părăsit definitiv emisiunea.

Sar din nou scântei între Vulpița și Viorel, iar motivul nu mai este deja o noutate. Bărbatul din Blăgești nu suportă să o vadă pe soția lui alături de Rafaelo. Încă o dată, soțul Veronicăi a făcut spume când l-a văzut pe fostul concurent de la Puterea dragostei că intră în platoul emisiunii, pentru a cânta alături de Vulpița.

Decizie ȘOC, în direct! Viorel Stegaru a părăsit definitiv emisiunea prezentată de Mirela Vaida: „Doamna Mirela, gata! Pa”

Dar asta nu e tot. Viorel a luat o decizie absolut șocantă. Bărbatul a părăsit emisiunea și a spus că este ultima ediție în care apare. Până aici a fost? Să fie doar o amenințare spusă la nervi sau chiar are de gând să nu se mai întoarcă? Cert este că Veronica a rămas singură astăzi în platou. “Este ultima mea ediție, doamna Mirela. Nu îl suport pe Rafaelo! Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Doamna Mirela, gata! Pa!”, a spus Viorel Stegaru înainte să iasă din platou.

“Dar tu ce vrei să port fustele bunicii tale, de alea lungi până în pământ? Uite, ce mă enervează, nu mă mai amenința. Hai, drum bun!”, a fost replica Vulpiței.

Adauga un comentariu