Cancan ultimă oră

Viorel și Vulpița, din nou împreună. Ce surprize romantice i-a pregătit bărbatul soției

Publicat: 20 iul. 2020

Telespectatorii „Acces Direct” au văzut cum a decurs împăcarea Veronicăi cu Viorel! Fără să stea pe gânduri, bărbatul i-a pregătit mai multe surprize romantice! Veronica a izbucnit în lacrimi! Veronica și Viorel au îngropat securea războiului! Vulpița a decis să nu mai stea departe de soțul său și cu toate că susținea sus și tare că va rămâne la Blăgești, tânăra s-a întors la București pentru a locuit din nou cu partenerul ei de viață.

Cum a decurs împăcarea Veronicăi cu Viorel

Vulpița a vrut să-l ia prin surprindere pe Viorel, astfel că nu i-a spus ce planuri are. Așadar, bărbatul s-a trezit cu ea fix în fața ușii. Bucuria i s-a putut citi imediat pe chip, căci un zâmbet i-a înflorit rapid pe buze și a primit-o pe Veronica în casă.

Bărbatul i-a pregătit mai multe surprize romantice! Vulpița, în lacrimi!

Ușor stângaci și emoționați parcă ca la prima întâlnire, Veronica și Viorel nu s-au sărutat, însă bărbatul a avut grijă să-i pregătească mai multe surprize romantice. Prima dată, Viorel a dus-o pe Veronica în dormitorul lor, însă abia după ce a aprins cu grijă mai multe lumânări, simbol al dragostei lor. Acolo, bărbatul i-a arătat că a dormit pe patul cu petale de trandafiri alături de un ursuleț gigantic și rochița Vulpiței, pentru a-i mai alina dorul. Apoi, acesta i-a pregătit ceva de mâncare.

Veronica a izbucnit în lacrimi!

La vedere surprizelor, Veronica a izbucnit în lacrimi. Viorel nu s-a oprit aici, ci i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste, spunându-i că vrea să îmbătrânească alături de ea.

„Să stea cu mine până la adânci bătrâneți”, i-a spus Viorel.

Viorel Stegaru va turba de furie când va afla asta. Ce a făcut Vulpița după ce a ajuns în Blăgești?

Vulpița a luat o decizie radicală după ce l-a părăsit pe Viorel. Tânăra din Blăgești tocmai a făcut anunțul pe contul de YouTube.

Vulpița nu îi duce deloc dorul lui Viorel, lucru pe care nu îl putem spune și despre bărbatul din Blăgești, care de când i-a plecat soția, plânge neîncetat și o roagă să se întoarcă la el. Veronica vrea divorțul și este mai hotărâtă ca niciodată să rupă orice legptură cu tatăl fetiței ei și a dovedit-o cu ultimele declarații, din noul vlog.

Viorel Stegaru va turba de furie când va afla asta. Ce a făcut Vulpița după ce a ajuns în Blăgești?

Veronica Stegaru nu mai ține deloc cont de părerea lui Viorel atunci când vine vorba despre aspectul ei fizic, mai ales după ce a pus piciorul în prag și l-a părăsit pe bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de cinci ani de zile.

Tânăra s-a întors în Blăgești și a făcut un nou vlog chiar de acolo, în care și-a anunțat toți urmăritorii că vrea să își schimbe culoarea părului. Aceasta a și menționat că „vulpoiul Viorel” nu va mai putea spune nimic, pentru că nu mai are nicio obligație asupra ei.

„Vreau și eu să fac o schimbare, o transformare și… hai să încercăm, să vedem cum iese. Vreau să-mi vopsesc și eu părul, o transformare frumoasă, de-abia aștept. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul… Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid. Vedeți la final, stați cu ochii pe noi, fiți pe fază”, a spus Vulpița, pe filmare.

Vulpița și Viorel divorțează! Nu mai e cale de împăcare „Emisiunea le-a distrus căsnicia”

În loc să le sudeze relația, care era deja pe butuci, venirea la București i-a dus mai rău pe marginea prăpastiei și cu toate că au cunoscut faima și banii, Vulpița și Viorel nu au reușit să își consolideze relația și s-au despărțit. Cele șase luni petrecute la Capitală au făcut-o pe Veronica Stegaru să realizeze că nu îl iubește pe Viorel și că deși au fost căsătoriți mai bine de cinci ani, nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Acum, după ce tânăra s-a întors la Blăgești și l-a lăsat pe Viorel singur, ies la iveală amănunte nebănuite. Vulpița Stegaru este mai hotărâtă ca niciodată să depună actele de divorț, informează Playtech.

 

Adauga un comentariu