Cancan ultimă oră

Viorel Stegaru a apărut, după aproape 2 săptămâni de absență. Cum arată după ce nu a mai apărut la TV

Publicat: 20 sept. 2020
Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru
Câţi bani au acum Vulpiţa şi Viorel Stegaru. Cei doi soti din Blagesti au castigat mii de euro de la Antena 1

Veronica și Viorel Stegaru s-au întors acasă, la Blăgești, în urmă cu două săptămâni și de atunci fanii celor doi se întrebă ce mai face soțul Vulpiței, dispărut complet de pe rețelele de socializare.

După multe zile de tăcere, în care admiratorii au sugerat inclusiv despărțirea având în vedere că Vulpița apărea mereu singură, Viorel a publicat un Tik Tok pe pagina sa, unde se poate observa că se cam ține de glume, având un efect cu ochelari de soare.

Veronica continuă să își țină numărul mare de admiratori la curent cu tot ceea ce face. „Vă e dor să mă vedeți la Acces Direct?”, a scris Vulpița pe contul de Instagram la un clip video din platoul emisiunii. Acum, rămâne de văzut dacă cei doi soți se vor întoarce la TV.

Serialul s-a încheiat

Serialul „Vulpița și Viorel” s-a încheiat, de curând după opt luni în care cei doi soți din Blăgești s-au bucurat din plin de celebritate, la Acces Direct. Anunțul a fost făcut extrem de simplu, chiar de către Mirela Vaida, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

O vecină de-a Stegarilor povestește că cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK, însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.

Viorel s-a ales cu dosar penal. Ce a făcut acesta

Zilele trecute, în Blăgeşti a avut loc un scandal monstru. Soţul Vulpiţei a agresat o echipă de jurnalişti care au venit la poarta casei sale, iar acum şi-a aflat pedeapsa.

O echipă de jurnalişti au mers acasă la Viorel şi Vulpiţa pentru a face un reportaj, după ce s-au retras din lumină reflectoarelor însă… au avut parte de surpriza vieţii lor. Jurnaliştii au fost agresaţi de soţul Vulpiţei, dar şi de tatăl său care au invocat un motiv absurd: acela că s-ar fi aflat pe o proprietate privată.

”Noi nici măcar nu am bătut la poartă, deşi nici bătutul la poarta nu este ilegal. Vulpiţa doar plângea, ea nu a aruncat cu nimic, ea nu ne-a bătut”, a declarat unul dintre jurnaliştii agresaţi.

După incident, Viorel Stegaru şi tatăl lui au fost duşi la poliţie şi audiaţi, iar pe numele soţului Vulpiţei a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violente.

”Acces Direct”, amenzi record din cauza soţilor Stegaru

Emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie şi până în august din cauza invitaţilor permanenţi: Vulpiţa şi soţul ei, Viorel Stegaru.

Mai exact, în opt luni, “Acces Direct” a primit patru amenzi de la Consiliul Naţional al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 şi 10.000 de lei, dar şi o somaţie, conform paginademedia.ro.

„Doamnelor şi domnilor, după aproape 8 luni de Vulpiţa şi Viorel, telenovela s-a terminat. Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar şi vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au nişte bani puşi deoparte”, spunea, recent, Mirela Vaida.

Adauga un comentariu