Actualitate

Viorica Dancila a anuntat OUG pentru amnistie fiscala

Publicat: 14 mai 2019
1

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de astazi,14 mai 2019, adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia fiscala.

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru romani: Reducem TVA la 5% pentru unele produse

Prin acest proiect acordam persoanelor care au obtinut in perioada 2015-2017 venituri lunare sub nivelul salariului minim brut pe tara sau venituri anuale sub nivelul a 12 salarii minime pe economie sa nu plateasca decat optional asigurari sociale de sanatate Practic, extindem facilitatea aplicata din 1 ianuarie 2018 si prevazuta in codul fiscal, anuland obligativatea de plata a contributiei de asigurari de sanatate. Astfel, vom elimina inechitati pentru aproximativ 600.000 de romani, pentru ca Guvernul este preocupat ca orice obligatie fiscala a contribuabilului sa fie proportionala cu veniturile obtinute”, a precizat premierul Viorica Dancila.

Comentarii
  • Da, dar apoi vă veți ,,scoate pârleala” pe alte căi. Veți scumpi voi ceva să vă scoateți banii. Vă cunoaștem măi lipitorilor.

  • Cumva istoria se repeta? Mai reducem tva-ul mai dăm o ordonanț….cineva acum aproape 30 de ani mai punea 100 de lei la salar…..si știm cum a sfârșit. Le este teama de cei care nu se vând pe un mic si 50 de lei.

Adauga un comentariu