Stiri si curiozitati

Viorica Dancila a aparut asa azi dimineata, la o intalnire oficiala, iar celebra ei coafura a fost „spulberata” de vantul puternic. Imaginile au facut senzatie printre internauti

Publicat: 18 sept. 2019

Prim-ministrul Romaniei Viorica Dancila s-a intalnit astazi in Capitala cu premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki.

In aceasta dimineata, Prim-ministrul tarii, Viorica Dancila, si premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki, s-au intalnit pentru a discuta despre stadiul relatiei strategice bilaterale. Intr-una dintre fotografii, Vioricai Dancila i-a fost ”spulberata” coafura de vantul puternic. In toate imaginile, Viorica Dancila sta dreapta, imbracata formal, intr-un costum negru.

Intrevederea prim-ministrului Romaniei, Viorica Dancila, cu premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki

”Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi, 18 septembrie 2018, la Bucuresti, o intrevedere cu prim-ministrul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki, in marja Summit-ului Initiativei celor Trei Mari.
In cadrul intalnirii, a fost reliefat stadiul foarte bun al relatiei strategice bilaterale, cei doi premieri apreciind, in mod special, insemnatatea primelor consultari interguvernamentale din istoria relatiei romano-polone, care au avut loc la 25 mai a.c., la Varsovia. De asemenea, a fost subliniata importanta organizarii anuale a intalnirilor in acest format cuprinzator in dinamizarea contactelor politice, economice si sociale. A fost reiterat interesul reciproc pentru dezvoltarea, in continuare, a raporturilor dintre cele doua tari, pe toate palierele sectoriale, fiind salutata in mod deosebit cooperarea foarte buna dintre Romania si Polonia la nivel regional, prin organizarea la Bucuresti a actualei editii a summit-ului Initiativei celor Trei Mari.

Un alt subiect pe agenda intalnirii a fost cooperarea dintre cele doua tari la nivel european. Au reiesit astfel interesul romano-polonez pentru consolidarea unitatii europene, ca deziderat comun in dezbaterea privind viitorul Europei, dar si dorinta de colaborare pe parcursul Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, cu precadere in dosare cheie precum Cadrul Financiar Multianual si Brexit. De asemenea, premierul roman a apreciat cooperarea consolidata dintre cele doua state pe palierul de securitate si aparare”, se arata pe siteul gov.ro.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit