Actualitate

Viorica Dancila: ”Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor”

Publicat: 19 mart. 2019
1

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca exista bani pentru marirea pensiilor si a salariilor. Viorica Dancila a spus ca anul trecut Guvernul a crescut substantial salariile in sanatate, iar anul acesta se concentreaza asupra investitiilor. De asemenea, a spus ea, educatia primeste bani in plus, intrucat "investind in copii investim de fapt in viitorul Romaniei".

Dancila deschide poarta de integrare in Europa. Pentru Emirate

"Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor, asa cum am dovedit ca am avut si anul trecut. Prim modificarile pe care Guvernul le-a facut legii plafoanelor bugetare, am asigurat si cresterea alocatiilor pentru copii de la 84 lei la 150 lei, iar in cazul copiilor cu dizabilitati de la 200 lei la 300 de lei", a adaugat Dancila, potrivit news.ro. Premierul a spus ca prin acest buget se va sprijini mediul de afaceri si se va asigura cofinantarea pentru numeroase proiecte europene.

Comentarii
  • Femeia aceasta nu stie ce sa mai promita, anul trecut dadea tichete de vacanta ca sa sprijine turismul romanesc anul acesta le da bani si multe libere, face autostrazi si scrietii ce mai doriti ca ea va da.

  • PSD: Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor .. doar ca nu le marim in ianuarie cum am promis ci in septembrie inainte de alegeri. Hahah

    Intre timp pensionarii trebuie sa suporte inflatia de 4% din buzunarul lor.

  • Sigur că aveți bani. Pentru salariile și pensiile voastre. Oare femeia asta nu conștientizează cât de penibilă a devenit ???

    • Cred că deja o doare …cutia craniană, vidă, vidă, vidă, de la Videle.
      Dacă șeful se hodinește prin oarece spital, trebuie să iasă și ea cu ceva. Alocația, noroc de amendamentul liberalilor, învățământul cu 3,2% din PIB în loc de 6%, spargem budele din fundul curții , că de noroaie am scăpat…Trai nineacă!!!

Adauga un comentariu