National

Viorica Dancila ”bate” cu pumnul in masa! Ce ar fi spus la CEx

Publicat: 21 sept. 2018
1

Surse din CEx au dezvaluit pentru stiripesurse.ro ca premierul Viorica Dancila „bate cu pumnul in masa”, sustinand ca guvernul pe care il conduce are nevoie de majoritate parlamentara. In acest sens, premierul a facut apel la unitate si la rezolvarea problemelor in interiorul partidului. Cat despre proiectele sensibile, ca OUG privind amnistia si gratierea, premierul a cerut ca acestea sa fie rezolvate prin Parlament. Din toata aceasta situatie, Liviu Dragnea ar iesi victorios, pentru ca toti cei din tabara disidentilor au declarat public ca nu isi doresc sa puna in pericol guvernarea, programul de guvernare sau majoritatea parlamentara. Conform acelasi surse, Gabriela Firea si Lia Olguta Vasilescu s-ar fi contrat. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului, ca va propune sa fie exclusi din partid cei care l-au contestat.

ZIUA ZERO pentru Liviu Dragnea! Viorica Dancila a ajuns in biroul lui Liviu Dragnea! Harta filialelor care NU il mai sustin pe Liviu Dragnea – FOTO/UPDATE

"Categoric, nu!", a raspuns Dragnea la Palatul Parlamentului, intrebat daca va propune excluderea din partid a celor care l-au contestat.

PSD Tulcea vrea rufe spalate in familie
Presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al partidului, ca se incearca "repolarizarea tuturor membrilor de conducere in CExN astfel incat toate rufele sa fie spalate in familie" si a afirmat ca este impotriva excluderilor din partid.
 

Comentarii
  • dracNEA SA VA IA DE PiSD-ei BORATI SI BORFASI CE PRADATI FARA MILA TARA DE 28 DE ANI MAI RAU CA HOARDELE TATARE DE I-ATI INJUMATATIT POPU LATIA FATA DE 1990 SI FATA DE 1918 LA MAREA UNIRE CAND ERAU INCA PESTE 18 MILIOANE DE CETATENI IN TARA !

Adauga un comentariu