Actualitate

Viorica Dancila in Comitetului Economic: Sunt mahnita din cauza dezinformarii

Publicat: 24 ian. 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in sesiunea plenara a Comitetului Economic si social European, ca este mahnita de dezinformarile care exista cu privire la actiunile Guvernului de la Bucuresti, spunand ca Executivul nu a intervenit in sistemul juridic.

"Vreau sa va asigur ca in Romania statul de drept este respectat, drepturile omului trebuie respectate si sunt mahnita sa constat ca inca este dezinformare. Guvernul Romaniei nu a avut interferenta in justitie. Puteti adresa aceste intrebari si va dau raspunsurile corecte. Una dintre poblemele este referitoare la stirile false si dezinformare pentru ca pot sa induca perceptii gresite despre un stat sau guvern, cum e acum cu guvernul Romaniei", a declarat Viorica Dancila, la Bruxelles, conform Mediafax.

Viorica Dancila mesaj de ultima ora de la Bruxelles: ''Imi doresc sa dezvoltam o cooperare stransa'' . 

Premierul a vorbit si despre dublul standard in Uniunea Europeana.
"Trebuie sa pornim de la situatia reala pentrua gasi solutiile pentru ameliorarea situatiei. Avem dublu standard, Europa este divizata, avem nevoie de o Europa unita si toate statele membre sa fie tratate in mod real. Asta depinde de noi. Daca vom continua divizand si mai mult Europa nu ne putem mira ca urmatoarea configurare a Parlamentului European va fi una care sa nu permita luarea unor decizii corecte pentru cetatenii europeni", a mai spus Dancila. PSD si membrii Guvernului Dancila au acuzat in repetate randuri faptul ca forurile europene sunt dezinformate de politicieni din opozitie de la Bucuresti sau chiar de reprezentatul Comisiei Europene in tara noastra.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit