National

Viorica Dancila nu mai accepta jocurile politice care afecteaza romanii: „Va chem, din nou, sa semnati pactul pentru bunastarea romanilor”

Publicat: 16 sept. 2019

Luni seara, premierul Viorica Dancila a facut o serie de precizari despre Pactul pentru Bunastare, in contextul in care Opozitia a respins in bloc propunerea premierului. „Vrem o garantie ca vor continua sa sustina antreprenorii si taieri masive. vreau ca toate partidele sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor. Nu propriile interese. Nimic din ce am vazut in ultima perioada din partea Opozitiei nu a fost gandita pentru romani. Am fost prima care a semnat acest pact. Salut decizia Grupului Minoritatilor Nationale de a semna pactul. le multumesc. Multumesc sindicatelor si organizatiilor care au ales sa sustina aceste principii. Tocmai principalul partid de dreapta, care are precedent de tariei ale pensiilor si salariilor a evitat semnarea acestui pact. Nimeni nu a uitat ce s-a intamplat in guvernarea 2010-2-2-12. dreapta pune conditii partidului de Guvernamant. ce spune acest lucru despre oamenii noi care vor sa vina la Guvernare. Bunastarea romanilor nu se negociaza. Altii au spus ca acest pact este un act politic.

LOVITURA pentru Calin Popescu Tariceanu: Victor Ponta ar putea alege varianta PSD

Asta o spune cel care a desconsiderat complet votul oamenilor din 2016 vine si vorbeste despre miscari politice. seful statului ne-a spus ca a citi pactul pentru romani si a trecut mai departe. presedintele a trecut mai departe cand putea sa faca bine. Nu am crezut ca va fi atat de greu sa va puneti semnatura pe un text de bun simt. Un gest firesc pentru orice partid care vrea sa ajunga la Guvernare va va pune in dificultate. Ati esuat pentru ca nu aveti program de guvernare si nici oameni pentru Palatul victoria. Acum vorbiti de o noua motiune, in conditiile in care nu puteti semna o garantie ca veti taia veniturile. Este ingrijoratoare atitudine din ultimele zile. Va chem, din nou, sa semnati pactul pentru bunastarea romanilor”, a declarat premierul Dancilaloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit