Actualitate

Viorica Dancila, reactie dura la adresa lui Klaus Iohannis: Cifrele oficiale il contrazic

Publicat: 15 mai 2019
1

Premierul Viorica Dancila a explicat, dupa ce datele oficiale la nivel european au aratat ca Romania are o crestere economica de 5%, ca presedintele Klaus Iohannis a gresit atunci cand a spus ca PSD are o guvernare esuata.
Toti cei care au spus ca Guvernul nu merge intr-o directie buna, ca aceasta guvernare a esuat sunt contrazisi de datele oficiale. Romania are cea mai mare crestere ecomica din Europa si de patru ori peste media europeana. Aceasta abordare in care intotdeauna spunem ca guvernarea merge intr-o directie gresita, asta desi cifrele spun altceva, mi se pare extrem de gresita. Cred ca aceasta abordare nu face bine Romaniei pentru ca noi ne dorim sa atragem investitori si sa generam siguranta pentru acestia.”, a spus Viorica Dancila.

Lia Olguta Vasilescu: Cand Iohannis spune ca economia merge rau, trebuie sa ne asteptam ca va merge bine

Premierul i-a transmis presedintelui ca in Europa trebuie sa se schimbe atitudinea, asta pentru ca Romania este membru cu drepturi depline si o tara care priveste spre un tribunal de la Bruxelles.
Domnul Iohannis vorbeste de parca am avea un tribunal la Bruxelles, care decide ce facem noi in Romania bine sau rau. Noi suntem membri ai UE. Aceasta abordare mi se pare gresita si lipsita de demnitate. Eu am cerut de la bun inceput sa fim tratati ca un membru care are obligatii, dar are si drepturi egale.”, a mai spus Dancila.

Comentarii
  • Bravo, bine i-ai zis-o plavanului ranjit! Un personaj sinstru, un tradator de tara, care nu stie decat sa dezbine si sa incite la ura pentru ca apoi sa se planga ca o mireasa neregulata la stapanii celui de al patrulea reich de la Bruxelles. MI-E SILA TOTALA DE ACEST INDIVID! TRIMITETI-L LA CELE NESHPE CASE SA NE LASE IN PACE GHIOLBANUL!

  • Oficial, inflatia este 4% desi pe vremea lui Ciolos era sub 1%, euro era atunci 4.5 acum este 4.74, curentul electric este mai scump cu 15%, bravo PSD.

Adauga un comentariu