Actualitate

Viorica Dăncilă, recție la ironiile lui Klaus Iohannis. Și-a adăugat prenumele Vasilica la numele de pe Facebook

Publicat: 18 nov. 2019

Viorica Dăncilă și-a completat azi numele de pe contul de Facebook. Dăncilă și-a adăugat și cel de-al doilea prenume, Vasilica, în contextul în care Iohannis folosește în mod ironic acest prenume.

Iohannis a folosit în mod ironic prenumele liderului PSD încă de la momentul în care aceasta a fost numită premier.

„Despre “Inima românească” Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu. O femeie care crede, ca și mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta. Să ne îngrijim familia și copiii. Să ne construim, cu fiecare zi, viitorul: “Să nu ne uitați, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitați și să vă bateți pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim și cu care ne creștem copiii.

Să aduceți oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!” Și i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toți cei uniți de credință, de tradițiile noastre autentice, de speranța într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toți cei ce simt românește și cei care cred în viitorul nostru mai bun.

Voi lupta pentru a câștiga aceste alegeri, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia și e casa noastră și că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă și ne ține împreună!”, a scris Dăncilă pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Stimati conationali ROMANI, oare mai exista vreun trib, vreo tara bananira, ca sa nu zic europeana, in care, reprezentantul unei minoritati de 1,1% din popoulatia tarii sa dea cu flit si sa jigneasca reprezentanta a milioane de romani? Cata impertinenta incape in acest necioplit rudimentar? Cum isi permite acest om depasit de evenimente sa aiba inca apucaturi fasciste si sa incerce sa suprime un partid romanesc? Alo, liberalilor, treziti-va ca v-ati pus presedinte de tara neamt si presedin te de partid, dar si premier, un alt minoritar fiu de securist.

Adauga un comentariu