Cancan ultimă oră

Viorica Dăncilă va fi un președinte reformator! „Până acum, Klaus Iohannis a muncit doar în 45% din numărul total de zile lucrătoare”

Publicat: 21 nov. 2019

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, susține că își dorește să fie un „președinte reformator”. Aceasta precizează că Administrația Prezidențială va funcționa „24 de ore din 24, 7 zile din 7”. „Mandatul meu va fi cel al Președintelui reformator, care înțelege că Administrația Prezidențială are nevoie de o schimbare profundă a modului de acțiune și comunicare cu oamenii. Mă voi asigura că Palatul Cotroceni și Administrația Prezidențială vor funcționa 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi deschide porțile pentru toate forțele politice constructive. Pentru presă, pentru tineri talentați și capabili care vor să schimbe lumea. Pentru oamenii de cultură, pentru proiectele și sesizările societății civile”, a spus Viorica Dăncilă.

În primii 4 ani de mandat, Klaus Iohannis a muncit doar în 45% din numărul total de zile lucrătoare

Fostul premier a adăugat că „președintele trebuie să redevină unul al tuturor românilor, în acord și în dialog direct cu toți cei pe care îi reprezintă”.
Comparativ, în acest mandat, actualul președintea avut mai puține zile în care a lucrat decât cele în care nu a muncit. În medie, Klaus Iohannis a muncit mai puțin de 3 zile pe săptămână. Astfel, dacă adunăm zilele nelucrate din 2015, 2016, 2017 și 2018 cu zilele în care n-a făcut mare lucru (semnând doar decrete), rezultă 570 de zile din totalul de 1.041 de zile lucrătoare.
Așadar, statistic vorbind, în primii 4 ani de mandat, Klaus Iohannis a muncit doar în 45% din numărul total de zile lucrătoare. În restul de 55%, președintele a prestat activități formale sau a fost plecat în concediu. Datele rezultă în urma unei analize făcută de jurnaliștii de la www.stiripesurse.ro.
Comandat de Partidul Social Democrat-PSD, executat de SC Global Impex Distribution SRL, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008loading...

Adauga un comentariu