Mozaic muzical

Viorica de la Clejani, victima unei escrocherii pe internet. „Nu intrati in jocul ei!”

Publicat: 05 apr. 2019

Viorica de la Clejani a rabufnit pe contul de socializare, dupa ce a aflat ca este victima unei escrocherii in mediul virtual. Este vorba despre o pagina care se foloseste de numele ei, pentru a promova un produs de slabit.

Artista le-a transmis internautilor un mesaj, in care le cere sa fie atenti si sa nu creada tot ce le spune femeia. „Dragii mei, multi dintre voi m-ati intrebat despre aceasta impostoare, care se foloseste de numele meu, pentru a promova si a vinde un anumit produs de slabit, eu va sfatuiesc sa nu intrati in jocul ei

Este o minciuna! Eu nu am nicio legatura cu aceasta femeie. Oamenii din ziua de azi sunt in stare sa vanda si pe dracu’ pentru a castiga bani!”, a transmis Viorica de la Clejani.

Joi, 4 aprilie, Viorica de la Clejani a dat anunt, pe contul sau de Facebook, ca isi cauta menajera. Artista a explicat ce anume vrea de la cele care doresc sa lucreze pentru ea.

„Buna, dragii mei! Vreau sa fac un anunt. Caut o femeie serioasa, de incredere, pentru a face menajul casei mele! pentru mai multe detalii, contactati-ma in privat!”, este anuntul facut de Viorica de la Clejani pe contul sau de Facebook.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit