Cancan ultimă oră

Viorica și Ioniță de la Clejani au mari probleme cu cei doi copii. Ce diagnostic i-au pus medicii lui Fulgy

Publicat: 23 mai 2020

Viorica și Ioniță de la Clejani au mari probleme cu cei doi copii, din cauza consumului de droguri. Mai mult, fiul lor, Fulgy, a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar impact.ro a aflat toate detaliile.

Acuzat că și-a bătut și șantajat iubita!

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fiul lor, Fulgy, în vârstă de 21 de ani, a fost implicat în nenumărate scandaluri, ba chiar i s-a întocmit dosar penal pentru amenințări și vandalizare. Motivul pentru care tânărul ar avea accese de furie s-ar datora conumului de droguri, el fiind internat la dezintoxicare, după un ordin judecătoresc emis de autorități după ce acesta a vandalizat și amenințat cu dă foc unui magazin de parfumuri de lux din Capitală.

Anul acesta, el a fost protagonistul unui alt episod halucinant. Fulgy și-a acuzat iubita de infidelitate, în timp ce blondina l-a acuzat pe fiul Clejanilor de faptul că ar fi bătut-o și amenințat-o că va distribui imagini compromițătoare în spațiul public. Bănuind-o de infidelitate, tânărul ar fi spart ușa apartamentului în care fata locuia și a obligat-o să meargă la testul poligraf pentru a se convinge dacă aceasta a umblat sau nu cu alți bărbați în timpul relației cu el.

Are probleme psihice!

Comportamentul său total haotic i-a îndemnat pe oamenii legii să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia i s-a pus un diagnostic crunt. Acesta suferă de tulburare de personalitate, a fost internat în spital o perioadă, iar acum este supus unui tratament medicamentos de specialitate, pentru ca boala să fie ținută sub control.

„De la el nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acum este liniștit, iar în clipa următorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate liniști, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulțime de belele, pentru care părinții au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, așa au vrut el, iar Ioniță, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai știu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea”, ne-au dezvăluit surse din familie.

Margherita, prinsă drogată la volan!

În cursul acestei nopți, Margherita a provocat un accident de circulație, izbindu-se cu mașina într-un alt autoturism care era parcat regulamentar. La fața locului a ajuns imediat și poliția. Datorită comportamentului bizar, tânăra de 27 de ani a fost dusă la INML unde i s-au prelevat probe de sânge. Ea nu consumase alcool, insă testul de heroină a ieșit pozitiv.
Comentarii
 • Ce să astepti de la niste tigani parveniți ?
  Mitocanie, mojicie și marlanie. S-au vazut cu bani și dacă au cantat pe la îmbogății revoluției cred că li se cuvine orice și pot face orice.

 • sindromul familiilor faimoase si bogate cu copii neglijati si pe care se pune o presiune mare. Compenseaza lipsurile cu vicii sa le spunem, adica niste suflete ratacite lipsite de afectiune. Aceasta lipsa de afectiune se traduce in consumul de ………….. Pt orice exista un pret care trebuie platit.

 • Tiganu tot țigan e si in ziua de Paște, se zice la noi. S-au vazut cu bani și cred că își pot permite orice. Dacă le dati bani își permit sa umble drogați și sa ucida oameni cu masinile lor bengoase. Dați-le bani !

 • CLEJANILOR VA BATE D-ZEU UITE AVETI 2 DROGATI LINGA VOI PT CA PE FIICA CEA MARE A-TI GONITO SI A-TI DENIGRATO SARACUTA TRAIND IN SARACIE SI AMAR ACUM UITE D-ZEU VA ARATA CA A-TI GRESIT FF RAU SI VA PUNE GRAV LA INCERCARE CU 2 COPII CARE SE DROGHEAZA SI AU UN COMPORTAMENT MIZERABILLLLLLLL

 • Mereti dracu de Handicapati dar cine sunteti voi sa judecati sa-i mancati ce a futut-o unu si altu sa le sugeti lindicu si la margherita futu-va in gat de ce judecati oameni bagavas pula in gat voi va meritati soarta romanii cocalari davas la muie la mamele voastre de jegosi de ce condamnati oameni voi nu ati gresit nici o data davas la muie de sclavi sexuali de nenorociti de ce judecati bata-va unu dumnezeu si pe mamele voastre si ele au fost drogate cand sau futut de vau facut pe voi retardati handicapati

 • voi nu ati gresit
  dar voi nu ati gresit batava unu Dumnezeu tu anonim ca stiu cine esti
  batate dumnezeu si pe mama ta de ologofren

 • Asa sa planga cine va este mai drag cum plange aceasta femeie sa va fie rusine de nenorociti voi romanii nu va est erusine sa condamnati bata-va coronavirusu 19

 • Când se va maturiza v-a fi altfel, el nu a iubit încă cu adevărat și trebuie să-și ocupe timpul cu ceva altfel problemele lui nu se vor termina, este neanteles, astea sunt strigate de ajutor, crizele care le face, trebuie îndrumat, nu cu bani, de către cineva competent.

Adauga un comentariu