Actualitate

Viorica și Ioniță de la Clejani, grav afectați de scandalurile în care au fost implicați copiii lor

Publicat: 22 nov. 2021
Viorica de la Clejani
Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte apreciați peste hotare

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt un celebru cuplu de lăutari din România. Cei doi se bucură de succes și la nivel internațional, muzica lor fiind apreciată de vedete ca Johnny Depp. Pe plan personal, interpreții au împreună doi copii. Aceștia, Margherita și Fulgy de la Clejani, au fost implicați în numeroase scandaluri. Puțini știu însă că Ioniță de la Clejani are o fiică pe care nu a recunoscut-o, Ramona Manole.

Margherita de la Clejani și fratele său, Fulgy, au fost implicați în scandaluri cu droguri. Despre derapajele copiilor lor, Viorica de la Clejani consideră că sunt niște abateri minore. De cealaltă parte, Ramona Manole, cealaltă fiică a lui Ioniță, a fost adesea numită Cenușăreasa. În ciuda acestei porecle, tânăra este împlinită din punct de vedere profesional și își crește singură cei trei copii. La rândul său, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani este interpretă de muzică lăutărească.

Viorica de la Clejani, probleme cu copiii

Viorica de la Clejani și soțul său au împreună doi copii, Margherita și Fulgy. În ultimii ani, cei doi tineri au fost implicați în mai multe scandaluri publice. În urmă cu ceva timp, fiul Clejanilor a fost prins la volan sub influența drogurilor. Atunci, tânărul a negat că a fumat cannabis. Manole Dan Constantin Fulgeraș a susținut că a inhalat fum de la țigările altora, la un grătar. Ceva timp mai târziu, a fost dat afară dintr-un cazinou bucureștean. Motivul a fost că Fulgy de la Clejani făcea live pe YouTube, iar acest lucru era interziu de proprietarii localului. Reprezentanții localului au dezvăluit că Fulgy de la Clejani a avut un comportament și un limbaj agresiv, a refuzat să plece și să poarte mască de protecție.

Și Margherita de la Clejani a avut probleme cu drogurile. În 2020, aceasta a fost implicată într-un accident minor, care nu a avut victime. Când au sosit la fața locului, oamenii legii au constatat că tânăra se află sub influența drogurilor. Prin urmare, aceștia au fost nevoiți să-i facă un test de droguri, care a ieșit pozitiv. În ciuda comportamentului bizar de pe toată durata anchetei, Ioniță de la Clejani și-a apărat fiica, spunând că este doar obosită.

Ioniță de la Clejani are o fiică nelegitimă

Ramona Manole este fiica nelegitimă a celebrului lăutar de la Clejani. În timp ce Margherita și Fulgy au avut parte de o viață luxoasă, Ramona nu a fost niciodată sprijinită de părintele său. Aceasta a fost respinsă atât de Ioniță, cât și de Viorica și copii săi.

„Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă”, povestea în urmă cu ceva timp Ramona de la Clejani.

În prezent, fiica renegată a celebrului lăutar are 30 de ani. De-a lungul timpului, a avut parte de o viață grea. Deși a cerșit în Londra, s-a întors în România, unde a reușit să-și facă o carieră artistică. Din relațiile sale anterioare, Ramona Manole are trei copii, pe care îi crește singură. Așadar, copii cuplului Viorica și Ioniță de la Clejani au fost implicați în scandaluri cu droguri, iar Ramona Manole are o carieră frumoasă și se ține departe de scandaluri.

Adauga un comentariu