Cancan ultimă oră

Viorica și Ioniță din Clejani, anunț neașteptat după scandalul în care este implicată familia: „Am decis ca, pentru o perioadă, să…”

Publicat: 03 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Scandalul intens mediatizat în mijlocul căruia se află, de mai multe zile, Margherita din Clejani i-a determinat pe părinții săi să ia o decizie tranșantă. Viorica și Ioniță din Clejani au făcut acest anunț în mediul online.

O anumită perioadă de timp – Viorica și Ioniță din Clejani nu au specificat despre ce interval de timp este vorba -, cei doi s-au decis să nu mai dea nicio declarație în spațiul public, așteptând ca ”instituțiile statului român” să ducă la finalizare ancheta în cazul ”accidentul Margheritei”. Fiica acestora a fost dusă de polițiști la INML, după accident, pe fondul unui comportament ”suspect”, și – în urma testului – Margherita a ieșit ”pozitiv” la heroină, în cauză fiind deschis și un dosar penal.

”Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare. Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!”, a fost mesajul postat de Viorica și Ioniță din Clejani.

Margherita de la Clejani, după accident: ”Voi nu sunteți decât niște neica nimeni”

Margherita din Clejani a avut o ieșire necontrolată chiar în mijlocul străzii. Abordată de o echipă de jurnaliști, Margherita s-a simțit lezată și a reacționat. Artista a explicat ironic că nu vrea să discute cu paparazzii din țară și că discută doar cu cei de la Hollywood, a scris spynews.ro.

„Dacă aveți bani să mă plătiți, eu nu vorbesc decât pentru Hollywood. Voi nu sunteți decât niște neica nimeni. Înțelegi? Hollywood… altceva! (…) Întrebați Poliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap la toți. Și dacă nu plecați acuma vă dau cu ăsta în cap. Plecați în p@#$ mea de aici”, a continuat nervoasă.

Margherita a încercat, apoi, să-i smulgă camera unui paparazzi, aproape lovindu-l în față. „Am cosumat pe m*-#%. O p@#$. Pentru că vreau, îmi pot și că-mi permit. Dați-vă în p@#$ că m-ai făcut drogată. Du-te în p@#$ la IML și vorbește cu ei, nu cu mine. Reacțiile astea sunt pe măsură. Nu poate să stea omul liber, liniștit. Mă filmezi, du-te în p@#$ de fraier”, a mai spus artista.

Adauga un comentariu