Cancan ultimă oră

Vulpița și Viorel au lipsit astăzi de la Acces Direct. Ce s-a întâmplat cu aceștia

Publicat: 31 aug. 2020

Fanii Veronicăi și ai lui Viorel au fost astăzi luați prin surprindere, după ce aceștia au lipsit din platoul „Acces Direct”, loc în care îi puteau vedea aproape zilnic. Cei care au dezvăluit motivul au fost chiar soții Stegaru!

De ce au lipsit astăzi Veronica și Viorel din platoul „Acces Direct”

Veronica și Viorel nu și-au făcut astăzi apariția în platoul „Acces Direct”. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, ba chiar i-a îngrijorat pe unii, cunoscând faptul că aceștia au avut recent probleme de sănătate. Ei bine, stați liniștiți, căci de această dată nu este vorba despre nimic rău. Ba din contră, absența acestora este datorită unor clipe de relaxare pe care au dorit să le petreacă împreună.

Soții Stegaru le-au dezvăluit totul fanilor

Veronica și Viorel au avut parte de un weekend de poveste. Aceștia se află încă plecați în natură, loc în care s-au putut relaxa pe săturate. Soții Stegaru au făcut o vizită special, la un loc cu totul și cu totul deosebit, prilej cu care Vulpița a scăpat de frica de înălțime.

„Suntem foarte bine. În locul acesta în care suntem văd ca sunt foarte mulți îndrăgostiți și e un peisaj frumos”, și-a liniștit Viorel imediat fanii.

Mai exact, Veronica și Viorel au fost la o piramidă dublă, ocazie cu care s-au descărcat de energiile negative. Bărbatul a fost într-adevăr cel mai încântat, căci Vulpiței i-a fost puțin teamă la început, dar ulterior a reușit și ea să se liniștească.

„A fost foarte bine, a fost super. Mi-a fost teamă, nu știam ce facem”, a adăugat el.

Adauga un comentariu