Magazin

VIRAL! Mesaj pentru parinti: „Vom avea o nunta minunata si voi va puteti duce dracului” – FOTO

Publicat: 18 feb. 2015
1
O mireasa a trimis un bilet dur parintilor ei, pe care ii descrie ca fiind acri si agresivi. Femeia le-a spus ca nu sunt invitati la nunta ei si a enumerat motivele pentru care a ales sa-i ignore. Bunicii au incercat sa o convinga sa se impace cu parintii, insa a refuzat. Chiar daca bunicilor le-a fost frica sa participe, iar parintii au fost absenti, mireasa a avut o petrecere de care s-a bucurat.
„Parintii mei m-au abuzat timp de 16 ani, pana cand am fugit de acasa. Acum incearca sa ma agreseze prin intermediul rudelor, nu s-au obosit sa discute cu mine. Au dorit neaparat sa vina la nunta mea, deci nu am avut alta solutie decat sa le trimit acest bilet. Iata ce a scris mireasa:
„Impreuna cu prietenii si rudele, Alex and Alyssa va invita sa o sugeti si sa va incalzeasca fericirea noastra. In timp ce va vom ignora cu desavarsire, ne vom sarbatori nunta fara voi. Vom avea o ceremonie minunata, urmata de tort, mancare si o petrecere. Voi nu sunteti invitati. Pentru ca va puteti duce dracului, de aia”. Mireasa a precizat ca parintii ei au ignorat-o timp de sapte ani. Femeia a fugit de acasa dupa ce tatal ei a folosit-o drept sac de box. 
Adauga un comentariu