Magazin

Virgil Iantu, TEAPA de zeci de mii de euro! Vezi ce a patit!

Publicat: 10 sept. 2013
1

Virgil Iantu lupta acum in instanta sa recupereze 77.280 de euro plus penalizari, bani pe care i-a platit in rate unei firme imobiliare, pentru un apartament intr-un complex rezidential ce urma sa se construiasca la Neptun.

Povestea afacerii neprofitabile a inceput pentru Virgil Iantu in luna mai 2008, cand a semnat cu o societate cu profil imobiliar un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament situat intr-un complex rezidential ce urma sa fie ridicat in Neptun, judetul Constanta, potrivit libertatea.ro.

Conform intelegerii, prezentatorul TV a platit in rate, pe masura ce blocul se construia, nu mai putin de 77.280 de euro.

In martie 2010 insa, cand trebuia sa primeasca apartamentul “la cheie”, Iantu a constatat ca a fost inselat si a cerut firmei pe care o platise sa remedieze o sumedenie de greseli in constructia casei.

Timp de mai bine de doi ani, lucrurile au stagnat, insa in iulie 2012, totul parea sa fi intrat pe un fagas normal, caci societatea isi luase angajamentul, printr-un act aditional la contractul initial, sa puna totul in ordine si sa-i cedeze definitiv apartamentul vedetei TV.

Nici de data asta, Virgil Iantu nu a reusit sa preia cheile casei, asa ca a apelat la executorii judecatoresti, care au obtinut deja acordul instantei pentru a trece la executare silita. Inca din iulie anul trecut, fiecare zi de intaziere pana cand Virgil Iantu isi va primi casa inseamna pentru acesta 50 de euro in plus in buzunar.

Asta pentru ca, potrivit contractului incheiat intre el si firma de imobiliare, suma respectiva reprezinta daunele asumate de parti in cazul neexecutarii actului juridic

Adauga un comentariu