News Flash:

Virginia Zaharia nu accepta decizia luata de RA Termoficare

20 Aprilie 1999
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Romeo Mistreanu
•Ea nu concepe ca in asociatia pe care o conduce sa ramina fara apa calda locatarii cu plata intretinerii la zi •Directorul regiei a mentionat ca, reluarea serviciului este posibila numai dupa ce apa va fi oprita in apartamentele datornicilor

Directorul RA Termoficare, Romeo Mistreanu, a recunoscut ca salariatii regiei s-au pripit in momentul in care au oprit apa calda la Asociatia de proprietari PT 2 Metalurgie. Aceasta pozitie a fost adoptata in cursul unei audiente pe care a acordat-o presedintei asociatiei respective, Virginia Zaharia. Reprezentanta asociatiei din cartierul Metalurgiei este cunoscuta prin faptul ca, in cursul iernii abia incheiate, a luat pe cont propriu problema recuperarii restantelor si a fost singura care a actionat energic impotriva datornicilor.

In cursul unei campanii a regiei impotriva asociatiilor cu debite mari, pusa in fata amenintarii ca toate cele 19 scari ale asociatiei sa ramina fara caldura, Virginia Zaharia, insotita de un instalator, a taiat si blindat tevile in 24 de apartamente apartinind persoanelor cu datoriile cele mai mari. La acea ora, inginerul sef al RA Termoficare, Romeo Mistreanu, a avut numai cuvinte de lauda la adresa energicei presedinte si a declarat public ca exemplul sau trebuie urmat de toti administratorii din oras.

Concret, miza consta in a lasa citeva sute de locatari fara incalzire sau numai citeva zeci. Pentru ca datoriile asociatiei din Metalurgie dateaza din luna septembrie, aceasta s-a aflat pe "lista neagra" a regiei - intocmita pentru actuala campanie initiata de Termoficare impotriva restantierilor. "Inca de saptamina trecuta am discutat cu directorul regiei, care mi-a promis ca nu va aplica aceasta masura. Singura conditie care mi s-a pus cea de a opri eu apa calda in apartamentele celor cu restante mari. Am fost de acord, insa de vineri maistrul din punctul termic a taiat tevile de alimentare si a lasat asociatia fara apa calda", a mentionat Virginia Zaharia.

Ea nu a lasat ca lucrurile sa continue astfel, pentru ca i s-a parut ca in acest mod se creaza o mare nedreptate fata de cei care si-au platit la timp intretinerea. In fata lui Romeo Mistreanu si-a prezentat punctul de vedere si a cerut ca regia sa continue sa presteze serviciile contractuale fata de locatari. Desi a recunoscut ca la PT 2 Metalurgie nu ar fi trebuit luate masuri atit de categorice, directorul de la Termoficare nu a acceptat reluarea imediata a furnizarii apei calde.

"Aceasta se va produce in momentul in care presedinta va lua masuri pentru ca cei mai mari datornici sa nu mai primeasca serviciile prestate de noi. Totusi, asociatia se afla cu platile la luna septembrie si noi solicitam ca acestea sa fie aduse la luna ianuarie", a declarat Romeo Mistreanu. Desi aceasta solutie de compromis nu a multumit-o pe reprezentanta locatarilor, ea s-a conformat regulilor impuse de directorul RA Termoficare.

"Voi face in asa fel incit nici un locatar dintre cei care platesc sa nu fie afectat. Nu este corect si este si periculos, pentru ca in acest mod cei care isi achita intretinerea s-ar putea sa nu o mai faca", a precizat Virginia Zaharia. Ca urmare, ea intocmit o lista cu 40 familii, cu debite mai vechi de patru luni si la care va opri apa din apartamente.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ra termoficare romeo mistreanu virginia zaharia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 21 queries | Mysql time :0.047192 (s)