Actualitate

VIS IMPLINIT! Iasul s-a calificat in EUROPA LEAGUE!

Publicat: 29 mai 2016

CSMS Iasi a revenit incredibil de la 0-2 și a câștigat cu 3-2, la Timișoara, în ultima etapă a sezonului Ligii I, victoria ducând echipa din Copou în preliminariile Europa League. Golul fericirii a fost marcat în ultimul minut, de italianul Piccioni. CSMS a încheiat campionatul pe locul 7 și va juca în preliminariile Europa League, dacă Dinamo nu va primi la TAS dreptul de a juca în Europa.

După decenii întregi de așteptare, Iașul va juca, în sfârșit, în cupele europene. CSMS a reușit această performanță istorică aseară, la Timișoara, după o victorie pe cât de dramatică, pe atât de frumoasă. Condusă în finalul primei reprize cu 2-0 și cu o evoluție slabă în prima parte, echipa lui Nicolo Napoli a revenit incredibil în repriza secundă și a marcat golul fericirii în ultimul minut, prin italianul Piccioni.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro detalii despre meci.loading...

Comentarii
  • Imi pare rau ca nu-s iesean, Sunt doar din judet si trebuie sa constat cu mahnire ca iesenii nu stiu sa-si manifeste dramul de bucurie. In alte orase, dupa meci, suporterii ar fi iesit in piata sa se bucure in grup. E o parere a unui suporter din judet.

Adauga un comentariu