Sport

Vis spulberat pentru Laurentiu Reghecampf si jucatori. De ce Steaua nu poate reveni în Ghencea

Publicat: 05 feb. 2016

Laurentiu Reghecampf si-a dorit enorm ca Steaua sa revina în Ghencea, dupa ce ros-albastrii au fost nevoiti sa joace inclusiv la Pitesti pe finalul anului trecut, în partidele considerate pe teren propriu.
Desi Steaua spera sa ajunga la un consens cu Armata, sansele ca echipa lui Reghecampf sa revina în Ghencea în acest sezon sunt nule, scrie ProSport. Stadionul va intra într-un proces de modernizare, arena urmând sa fie folosita ca baza de antrenament pentru echipele care vor veni în România, la Campionatul European din 2020.

Astfel, se va renova tribuna I a arenei din Ghencea, tribuna a II-a, cele doua peluze, dar si parcarile din spatele tribunei oficiale vor arata altfel. Deci, complexul Steaua va intra într-un program complex de reabilitare. Se va lucra la aproape toate terenurile, cladirile si anexele bazei sportive.

Un caz aparte este reprezentat de instalatia de nocturna si de tabela electronica din Ghencea. Acestea sunt investitii facute de Gigi Becali, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro. Cel mai probabil, finantatorul Stelei va putea ridica nocturna si tabela, ele urmând sa fie înlocuite în vederea turneului final de peste 4 ani.

„Dorinta mea cea mai mare e sa revenim acasa. Sunt multe lucruri de rezolvat: sala de forta, cabinele. Eu mereu gândesc pozitiv si sunt sigur ca ne vom întoarce în Ghencea”, spunea Laurentiu Reghecampf la finalul lunii ianuarie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Interesant este ca dupa ce Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a declarat, prin vocea juristului Florin Talpan, ca va cere UEFA si FIFA sa retrogradeze echipa lui Gigi Becali, întrucât”joaca ilegal în prima liga”, ros-albastrii contraataca. Presedintele de imagine al Stelei,Helmuth Duckadam, a cerut, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, anchetarea lui Talpan si a tuturor reprezentantilor CSA Steaua de catre DNA.

”Ceea ce ar fi normal ar fi ca institutiile statului sa se autosesizeze si în cazul domnului Talpan, pentru ca el face un abuz în serviciu. El a prejudiciat bugetul statului cu un milion de euro, pentru ca a tinut stadionul Ghencea pâna acum nefolosit. El putea încasa cel putin 1 milion de euro. Plus întretinerea acestui stadion, care este nefolosit. Acest stadion este al statului, nu e al lui Talpan, nici al lui Boroi.
Sunt foarte curios ce atitudine vor avea autoritatile statului. Pentru ca aici s-a pierdut un milion de euro. Ma refer la autoritatile statului care cerceteaza abuzurile în servicii, la DNA. Un milion de euro prejudiciu intra sus de tot. si în continuare se pierd bani. si nu ma refer doar la domnul Talpan, ci la toata lumea. Nu cred ca domnul Talpan poate decide de unul singur acolo”, a spus Helmuth Duckadam.
”Eroul de la Sevilla” a deplâns, totodata, faptul ca sustinatorii Stelei aflati în pozitii importante în stat nu au luat atitudine fata de conflictul cu CSA.

”Cel mai dureros lucru e nepasarea si lipsa de atitudine a unor oameni care se cred si se dau stelisti. Ati vazut vreo atitudine? Marea greseala a domnului Talpan este ca, el încercând sa retrogradeze si sa desfiinteze aceasta echipa, crede ca se razbuna pe domnul Becali. Dar nu, el se razbuna pe performantele a generatii de fotbalisti si îsi bate joc de milioane de suporteri.

Steaua Bucuresti o sa ajunga ca Urziceniul si o sa ne mândrim ca Cupa Campionilor a fost cândva a unei echipe si nu mai e, s-a desfiintat”, a încheiat Duckadam.loading...

Adauga un comentariu