Eveniment

Vita de Vie, pleaca in turneu national cu proiectul „Acustic”

Publicat: 08 oct. 2012

Trupa Vita de Vie pleaca in turneu cu proiectul "Acustic", un spectacol care celebreaza 15 ani de activitate a formatiei romanesti.

Concertul urmeaza sa fie prezentat in 12 dintre cele mai importante orase ale tarii, informeaza un comunicat.
Turneul "Vita de Vie Acustic" va debuta pe 30 octombrie, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, si se va incheia in luna decembrie la Bucuresti, cu un spectacol incendiar de la care nu vor lipsi cei mai dragi prieteni si colegi ai formatiei din industria muzicala romaneasca.
In concertele din tara, fanii Vita de Vie pot asculta varianta acustica a unor piese precum "Visele", "Vinolamine", "Liber", Basul si cu toba mare", "Ce conteaza" si "Praf de stele".

Orasele de pe harta turneului Vita de Vie sunt: Sibiu (3 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Oradea (5 noiembrie, Teatrul de Stat), Cluj (6 noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor), Iasi (15 noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor), Suceava (16 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (19 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Galati (21 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Targu-Mures (24 noiembrie, Palatul Culturii), Constanta (1 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Craiova (10 decembrie, Teatrul National "Marin Sorescu"), Bucuresti (20 decembrie, Turbohalle).

Incepand de luni, biletele pentru concertele din cadrul turneului "Vita de vie Acustic" pot fi achizitionate din reteaua Eventim, de la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras si online, prin www.eventim.ro, preturile acestora fiind variabile in functie de locatie.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit