Local

Vitezomani prinsi de politisti pe toate strazile din Iasi

Publicat: 07 ian. 2015

In cursul zilei de marti, atat la orele diminetii cat si dupa-amiaza, politisti din cadrul Biroului Rutier au organizat o actiune pe raza municipiului Iasi, pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor de vehicule care nu respecta regimul legal de viteza. In cadrul actiunii au fost aplicate 54 sanctiuni contraventionale, dintre care 39 pentru viteza si 8 pentru nefolosirea centurii de siguranta. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de 10.042 lei.

„Ion G., de 34 de ani, din municipiul Iasi, a condus un autoturism, pe DN 28, în localitatea Tomesti, cu viteza de 84 km/h control radar pe un sector de drum limitat la 50 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional cu 585 lei si i s-au aplicat 4 puncte de penalizare conform OUG 195 din 2002, republicata”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
In aceeasi zi, politistii din cadrul Politiei orasului Harlau au actionat pe raza localitatii pentru combaterea faptelor de comert ilicit si a încalcarii normelor legale privind circulatia pe drumurile publice în contextul zilei saptamânale de târg. Au fost controlati 6 agenti economici, fiind legitimate 46 persoane si verificate 15 autovehicule. In cadrul actiunii au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.

Citeste si: EXCLUSIV. Accident grav cu victime in apropiere de Iasi. Ranitii sunt in stare grava – UPDATE FOTO,VIDEOloading...

Adauga un comentariu