Cancan

Viviana Sposub, protagonista unor scene fierbinți la Ferma! A făcut duș cu George Piștereanu

Publicat: 23 oct. 2020

Viviana Sposub a fost protagonista unor scene fierbinți la Ferma. Apetisanta brunetă a împărțit dușul cu altcineva decât George Burcea. De data aceasta coleg de duș i-a fost actorul George Piștereanu. Iar pentru ca decorul să fie complet, peisajul a fost completat de Anna Lesko.

O nouă ediție cu scene fierbinți la Ferma. Orășeni vs. Săteni! Protagonista de această dată a Viviana Sposub, care a legat deja o relație cu George Burcea. Momentul s-a petrecut la duș însă partenerul de bălăceală nu a fost fostul soț al Andreei Bălan, ci un alt actor. De data aceasta, atrăgătoarea brunetă s-a spălat în compania lui George Piștereanu.

Viviana Sposub, scene fierbinți la Ferma

Viviana Sposub este una dintre cele frumoase și sexy concurente de la Ferma de pe PRO TV. Formele ei voluptoase, chipul angelic și privirea de felină au transformat-o, în timp record, în una dintre vedeteșe preferate ale bărbaților din România. Datorita apariției sale încântătoare și a legăturii pe care a format-o cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, numele Vivianei Sposub este acum pe buzele tuturor internauților.

Viviana Sposub a prilejuit un nou moment fierbinte la Ferma, în timp ce făcea duș. Așadar, cu cine a făcut duș bruneta dacă nu este vorba despre George Burcea. Se pare că, pe măsură ce petrec tot mai mult timp împreună, concurenții showului de la PRO TV scapă tot mai mult de inhibiții. Atât de mult, încât ajung să facă duș împreună.

Viviana Sposub a făcut duș cu nimeni altul decât George Piștereanu. Însă nu e vorba de nimic amoros la mijloc. Asistenta de la „Vorbește Lumea” și actorul din „Eu când vreau să fluier, fluier” au împărțit dușul frățește. Îi asta în timp ce Anna Lesko îi spăla lenjeria intimă.

Cum ai venit tu la această competiție, într-o asemenea circumstanță, cu lenjerie intimă albă? Am vrut să te întreb zilele astea. Pentru că da, m-ai pus să ți-i spăl. Noi, după ce se încheie Ferma, nu ne mai cunoaștem. Am stabilit-o”, a glumit Anna Lesko, pe seama lui George Piștereanu.

Cum evoluează relație dintre Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea au făcut primele declarații despre relația lor la „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Recent, cei doi îndrăgostiți au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19, dar și-au anunțat fanii că se simt bine și s-au izolat, pentru a-i feri pe cei dragi. Frumoasa brunetă a dezvăluit ce crede mama ei despre George Burcea. Femeia citește toate materialele ce apar despre ei doi.

Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George”, a spus Viviana Sposub.

De altfel, George Burcea, care are două fetițe cu cântăreața Andreea Bălan, a spus că a ales să vadă partea plină a paharului.

Noi credem că toată lumea ne iubește! Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a precizat George Burcea. „Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”, a adăugat Viviana Sposub.

Dincolo de toate acestea, Viviana Sposub reușește să crească audiențele cu aceste scene fierbinți la Ferma…

Adauga un comentariu