Cancan

Viziru Augustin joacă în ultimul sezon din Vlad. Ce alte vedete își fac prezența în serialul de la PRO TV

Publicat: 14 sept. 2021
Augustin Viziru face flotari
Viziru Augustin va juca in ultimul sezon al serialului Vlad

Viziru Augustin și Anca Dinicu sunt cele mai noi nume ce joacă în ultimul sezon al serialului Vlad de la PRO TV. Primul episod a fost difuzat pe 6 septembrie de la ora 21:30. Serialul se anunță plin de surprize în acest sezon, iar producătorii spun că nume grele vor face parte din distribuția show-ului.

Viziru Augustin, fostul soț al Oanei Mareș, și Anca Dinicu sunt cele mai așteptate apariții din serial.

Viziru Augustin și Anca Dinicu, noile nume din ultimul sezon din Vlad

Pe lângă Augustin și Anca, în ultimul sezon al serialului vor mai putea fi văzuți Codin Maticiuc și Silviu Mircescu. Codin spune că va interpreta un rol special de care este extrem de entuziasmat. Dezvăluirea a fost făcută în mediul online chiar de către vedetă.

„Filmez la Vlad. Serialul. Filmez datorită scenariștilor care efectiv au scris un rol pentru mine. (…) O să vă vorbesc despre celălalt scenarist din vina căruia filmez eu aici. Se numește Lia Bugnar și eu sunt fanul ei.

Am început prin a îi iubi piesele de teatru pe care le-am văzut și revăzut de 100 de ori. Apoi am descoperit-o în filmele pe care le-a scris și în care a jucat. Acum lucrez cu ea și-mi scrie multe din nebuniile pe care le pregătesc pentru voi’, transmitea Codin Maticiuc pe Facebook.

Un alt mare actor care va apărea în ultimul sezon este actorul Marius Manole, care va interpreta rolul lui Petre Toteanu.

În serial, Petre Toteanu este un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care vă ajunge să investigheze povestea șocantă a lui Adrian Anuței.

„Nu speram să mă întorc după această pauză, fiind perioada aceasta de pandemie și lumea atât de nesigură am stat într-un stand by și noi și spectatorii.

Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă, colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național și mă bucur că sunt cu ei aici.

Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut. Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta, așa cum este el sărăcuțul.

Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria.

Eu sper că Toteanu să nu-l prindă pe Vlad. Să-l lase până la urmă să trăiască. Mie mi-e drag personajul Vlad.’, a spus Marius Manole

Augustin Viziru are o fetiță de un an de zile

Viziru Augustin este tatăl unei fetițe care de curând a împlinit un an de zile. În luna iunie a anului trecut Augustin făcea primele declarații pe această temă.

„E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis: Cheam-o pe mama ta să te ajute. Și a zis nu, nu.

E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt, știu de ce, că-s băiat bun.”, spunea Viziru Augustin la acea vreme.

Adauga un comentariu