Local

Vlad Burlacu, violatorul român urmărit internaţional a fost arestat în Spania

Publicat: 23 mart. 2021
Vlad Burlacu a fost reținut de oamenii legii
Vlad Burlacu a fost reținut de oamenii legii

Vlad Burlacu, un violator român urmărit internaţional a fost arestat în Spania. Potrivit unui comunicat de presă dat publicării de către oamenii legii, acţiunea s-a petrecut cu ajutorul Biroului de Urmăriri Iași, a Biroului SIRENE din cadrul IGPR.

Ieșeanul a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru infracţiunea de viol dar şi violare de domiciliul

Vlad Burlacu a fost arestat în Spania

Conform comunicatului emis de autorităţile ieșeni, Vlad Burlacu a fost arestat în Spania. Acesta era trecut pe lista Most Wanted a Poliţiei Române având un mandat de executare a unei perioade de 4 ani de închisoare. Conform aceluiaşi comunicat, la data de 18 martie 2021, bărbatul a fost predat din Spania şi depus în penitentiarul Poarta Albă din Constanța.

În urma colaborării dintre poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi şi Biroului SIRENE din cadrul IGPR, a fost depistat în Spania un bărbat de 42 de ani, urmărit naţional şi internaţional, inclus în categoria Most Wanted.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 4 ani închisoare, fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

La data de 18 martie a.c., în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Iaşi, bărbatul a fost predat din Spania şi depus în Penitenciarul Poarta Albă – Constanţa, în vederea executării pedepsei. se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Adauga un comentariu