Sport

Vlad Chiriches ramane in Italia! Napoli a refuzat o oferta importanta pentru el

Publicat: 01 feb. 2016
1

Vlad Chiriches a fost cumparat în vara trecuta de Napoli de la Tottenham, dar aventura fundasului român în Serie A se putea încheia dupa doar 6 luni. Presa din „Cizma” scrie ca liderul din Italia a primit o oferta importanta pentru Chiriches din partea unui club de top din Rusia.

Fundasul român achizitionat de Napoli în schimbul a 6 milioane de euro nu a reusit sa se impuna în primul 11 al liderului din Serie A, dar de câte ori a jucat a avut o prestatie buna si a atras interesul mai multor cluburi din Rusia. Presa din Italia scrie ca Napoli a primit o oferta concreta de 8 milioane de euro pentru Chiriches, însa oficialil de pe San Paolo au refuzat propunerea.

Mai mult, italienii scriu ca modul în care Napoli a declinat oferta i-a convins pe rusi ca formatia antrenata de Maurizio Sarri nu are de gând sa se desparta prea curând de internationalul român. Oferta din Rusia a venit si destul de târziu si, chiar daca era una avantajoasa pentru club, oficialii lui Napoli nu ar fi gasit prea repede un înlocuitor pe masura pentru aparatorul de 26 de ani.

Desi nu se stie exact care este clubul interesat de serviciile lui Chiriches, presa din Napoli anunta ca gruparea în cauza este foarte probabil Zenit St. Petersburg. Calificata în optimile Ligii Campionilor, Zenit este una din formatiile cosmopolite ale primei ligi din Rusia, având în componenta jucatori ca Hulk, Witsel, Danny, Ezequiel Garay, Criscito sau Javi Garcia. Formatia este pregatita de Andre Villas-Boas, cel care l-a antrenat pe Chiriches si la Tottenham.

12 meciuri a jucat Chiriches pentru Napoli
1 gol a marcat fundasul român
5 aparitii în Serie A are Chiriches
6.000.000 de euro e cota lui Vlad Chiriches

Adauga un comentariu