Sport

Vlad Chiricheș revine după accidentare! Anunțul făcut de italieni: când se va antrena cu echipa

Publicat: 19 feb. 2020

Vlad Chiricheș, fotbalistul român al echipei italiene Sassuolo, se apropie de momentul revenirii pe gazon după ce a suferit o accidentare gravă în luna octombrie, scrie site-ul sassuolonews.net. „Chiricheș se antrenează separat, într-o săptămână sau două ar urma să revină alături de grup”, a declarat antrenorul lui Sassuolo, Roberto De Zerbi, fostul jucător al lui CFR Cluj, înaintea meciului din weekend cu Parma (0-1 acasă).

Pentru internaționalul român ar fi prea devreme ca să fie convocat în vederea partidei cu Atalanta, de duminică. Sassuolo va juca apoi cu Brescia și Inter Milano, pe 1, respectiv 8 martie. Fundașul a avut doar patru apariții în campionat pentru Sassuolo, care l-a împrumutat în vară de la Napoli.

Chiricheș, absent din octombrie

Chiricheș s-a accidentat la coapsa dreaptă pe 12 octombrie, în prima repriză a meciului Insulele Feroe – România, câștigat cu 3-0 de tricolori.
Selecționerul naționalei României, Mirel Rădoi, ar putea conta pe Chiricheș la barajul Ligii Națiunilor. Tricolorii vor întâlni Islanda în deplasare, pe 26 martie, în cealaltă semifinală a culoarului A al barajelor urmând să se înfrunte Bulgaria și Ungaria. În finală, pe 31 martie, pentru un bilet la EURO 2020, se vor bate câștigătoarele celor două semifinale, meciul urmând să aibă loc în Bulgaria sau Ungaria.

Adauga un comentariu